Kurtijeva bitanga priznala da pali automobile po Leposaviću: Piroman Radoica teroriše ceo grad, najbliže saradnike naziva glupacima! (VIDEO)

20.03.2024

13:55

0

Audio-snimak je nastao novembra 2023. godine u restoranu Libero, u Leposaviću

Kurtijeva bitanga priznala da pali automobile po Leposaviću: Piroman Radoica teroriše ceo grad, najbliže saradnike naziva glupacima! (VIDEO)
Kurtijev Srbin i Kurtin - Copyright Kabinet premijera tzv. Kosova

U javnost je dospeo audio-snimak u kome Kurtijev Srbin Radoica Radomirović priznaje da je sa svojim saradnicima odgovoran za paljenje automobila. 

Kurtijev Radoica čak za svog najbližeg saradnika kaže na snimku: "Burski je neviđeno glup, ne shvata da mi palimo automobile". 

Audio-snimak je nastao novembra 2023. godine u restoranu Libero, u Leposaviću. 

 

 

Kurtijev Radoica je u razgovoru sa svojim saradnicima i dokazanim narkomanima iz Opštine Leposavić, mesec dana nakon što je zapalio auto Dragane Miletić Bebe (takođe narkomanke), bivše zamenice ilegalnog šiptarskog tzv. gradonačelnika Ljuljzima Hetemija, u jednom trenutku rekao za svog najbližeg saradnika, nelegitimnog predsedavajućeg skupštine Burić Gorskog da je neviđeno glup između ostalog jer ne shvata da su upravo Radoica i njegova ekipa narkomana ti koji pale automobile - navodi telegram kanal Bunker. 

Printscreen/Facebook/Radoica Radomirović
 

Inače je i automobil od Burić Gorskog takođe zapaljen 28. januara.  

Podsećamo da ovo nije prvi put da Kurtijev Radoica priznaje da je piroman koji ljudima pali automobile. Nedavno je objalvjen snimak na kome se čuje kako  ovaj bivši Srbin i izrod, bludni  Radoica, daje instrukcije saradnicima kako da zapale automobil i to neposredno pre nego što je zapaljen auto načelnici opštinske uprave u Leposaviću, Radmili Vukićević. U Leposaviću je takođe zapaljen i auto vlasnika portala Kosovo onlajn, Dušana Milanovića. 

Kao što je i njegov gazda Aljbin Kurti balkanski prioman koji preti da zapali ceo region, tako je i njegov mali Radoica piroman zadužen za Leposavić. Ne samo da sa svojim lokalnim bitangama sprovodi teror i pali automobile, već kao što vidimo time se čak i hvali, a najbliže saradnike naziva glupacima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike