Isplivao šok snimak: Ovako Kurtijev Srbin, bludni(k) Radoica Radomirović instruiše svoje kerbere da zapale automobil! (VIDEO)

18.03.2024

16:30

0

Po ovom starom modelu paljenja prednjeg dela automobila, juče je zapaljen i auto časnog Srbina iz Leposavića D. M. U oba slučaja nameće se isti modus operandi Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića

Isplivao šok snimak: Ovako Kurtijev Srbin, bludni(k) Radoica Radomirović instruiše svoje kerbere da zapale automobil! (VIDEO)
Copyright YouTube

Društvenim mrežama kruži audio-snimak, objavljen primarno na Telegram kanalu "Bunker", a na kojem Kurtijev zamenik ministra, bivši Srbin Radoica Radomirović, daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale automobil. 

Audio-snimak, naime, zabeležen je 28. februara, u restoranu Skadarlija u Leposaviću.

Kurtijev Srbin Radoica Radomirović dan uoči paljenja auta načelnice opštinske uprave u Leposaviću Radmile Vukićević, daje instrukcije Pavlu Radoviću (suspendovanom tzv. kosovskom policajcu zbog snimka kako konzumira kokain) i Slađanu Mijajloviću (takođe narkomanu) kako da zapale auto, što je i učinjeno. 

- Samo sipaš 100 grama benzina kod brisača, pa onda ispod kola gde ona masnoća, kablovi, to kad uhvati, to se ne gasi - navodi Radomirović u audio-zapisu koji možete poslušati ispod. 

Podsetimo, automobil je zapaljen i izgoreo u noći 29. februara oko 4.00 ujutru.

Izdajnici, Kurtijevi Srbi, ne samo što su se prodali šiptarskim teroristima za neke "pozicije" i malo droge, već i pale automobile svojim sunarodnicima. 

Kabinet premijera tzv. Kosova
 

Važno je istaći i da je po ovom starom modelu paljenja prednjeg dela automobila, juče zapaljen i auto časnog Srbina iz Leposavića D. M., o čemu su izveštavali mediji. U oba slučaja nameće se isti modus operandi Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića. 

Kurtijevac poznat po brojnim aferama - bludničenje, nasilje nad ženama i socijalno ugroženima...

Radoica Radomirović, Kurtijev Srbin, poznat je po brojnim aferama - od bludničenja do otvorenog nasilja prema ženama i socijalno ugroženima.

Pre nekoliko dana na Telegram kanalima objavljen je njegov snimak na kom se u zgradi opštine Leposavić hvali svojim bludnim radnjama i ističe kako je plaćao prostitutke, uz sve neprikladne detalje koje opisuje. Prethodno, mediji su u više navrata objavljivali kako protiv njega postoje prijave za nasilje u porodici i pretnje ubistvom jednoj ženi. To nije sve - spisak njegovih zlodela je poduži, pa je krajem prošle godine sa svojim pajtosima, Kurtijevim Srbima, predvodio grupu koja je Srbima u Leposaviću otimala stanove i iz njih izbacivala socijalno ugrožene.

Kamere u ovoj opštini snimile su ga i kako lepi plakate i ispisuje grafite protiv Srpske liste

Sva navedena zlodela protiv Srba na Kosovu i Metohiji čine ga idealnim za saradnju sa premijerom lažne države. Sada je svima potpuno jasno zašto je Kurti baš njega postavio u svoje ministarstvo i dao mu funkciju. Fotelju koju je dobio mora da opravda gnusnim udarima na Srbe. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike