Nezapamćena izdaja i kriminal: Kurtijev Srbin naređuje otimanje stanova namenjenih ugroženim Srbima, a koje je država Srbija gradila (VIDEO)

22.04.2024

16:06

0

Grupa maskiranih lica je pod okriljem noći upala u zgrade sa stanovima za socijalno ugrožene Srbe koje je Srbija gradila. Radomirovićevi banditi su tom prilikom promenili brave i oteli te stanove

Nezapamćena izdaja i kriminal: Kurtijev Srbin naređuje otimanje stanova namenjenih ugroženim Srbima, a koje je država Srbija gradila (VIDEO)
Radoica Radomirović - Copyright Printscreen/Facebook/Radoica Radomirović

Kurtijev kriminogeni Srbin Radoica Radomirović je lično naredio da njegovi kerberi iz opštine Leposavić preotmu stanove koje je država Srbija izgradila za socijalno ugrožene porodice, samohrane majke sa decom, višečlane porodice. 

Ovaj izdajnik srpskog roda želi da u njih useli svoju rodbinu, prijatelje, kao i njemu odane poltrone, koji su poput njega na Kurtijevom platnom spisku. 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je nastao 2. septembra 2023. godine, a koji pokazuje da Kurtijev Radoica naređuje svojim razbojnicima da upadnu u dve zgrade u izgradnji u Leposaviću, savetuje ih kako to da urade i kaže im da izaberu za sebe najveće i najbolje stanove. 

Svega dan kasnije, grupa maskiranih lica je pod okriljem noći upala u zgrade sa stanovima za socijalno ugrožene Srbe koje je Srbija gradila. Radomirovićevi banditi su tom prilikom promenili brave i oteli te stanove.  

Na snimku koji možete poslušati ispod jasno se čuje da ovaj posrnuli Kurtijevac daje sramotne instrukcije svojim kerberima: 

 

 

- Papiri za te zgrade su u srpskom sistemu, znate da to Kurti ne priznaje, ali mi ćemo to da za godinu-dve uknjižimo na Leposavić. Uselite se u stanove slobodno, niko neće da vas dira, samo nećete da kažete da sam vam ja to rekao - kaže izrod Radomirović, pa potom pita Marka Jablanovića (direktora urbanizma u opštini Kurtijevog gradonačelnika) koji stan hoće za sebe - u Leposaviću ili Sočanici.

- Pa Leposavić, tu završavam kuću pa da se proširim po celoj opštini - bira Kurtijev potrčko Jablanović.

Radomirović zatim nastavlja da izdaje skandalozna naređenja. 

Kabinet premijera tzv. Kosova
 

- Idite sutra sa momcima i zauzmite dve zgrade. Izaberite stanove… ima većih, manjih… - organizuje nasilni upad ovaj Kurtijev funkcioner, dok njegovi saradnici to bez pogovora prihvataju.

Sve ovo je slika i prilika propasti jednog izdajnika i pokazatelj kako izgleda kada neko dotakne dno u izdaji sopstvenog naroda i države. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike