Nadaju se da će Srbija uskoro biti "na koljenima": Slobodna Bosna sa Šolakovim medijima danima vodi kampanju protiv Vučića!

30.03.2024

15:57

0

Deo srpske opozicije koji kontroliše Dragan Đilas sjajno se nadopunjuje sa islamističkim portalom Slobodna Bosna iz Sarajeva

Nadaju se da će Srbija uskoro biti "na koljenima": Slobodna Bosna sa Šolakovim medijima danima vodi kampanju protiv Vučića!
Slobodna Bosna pljuje po Vučiću i Srbiji - Copyright R.Z./ATAImages/Printscreen

Islamistička Slobodna Bosna, zajedno sa đilasovcima i medijima koji su pod palicom tajkuna Dragana Šolaka, danima vodi kampanju protiv predsednik Srbije Aleksandra Vučića!

Deo srpske opozicije koji kontroliše Dragan Đilas sjajno se nadopunjuje sa islamističkim portalom Slobodna Bosna iz Sarajeva.

Zajednička im je, naravno, mržnja prema srpskom narodu i srpskoj vlasti.

Naime, po njihovom portalu možemo videti skandalozne naslove, kao na primer: "Zastupnik u Skupštini razotkrio predsednika Srbije: Pretnje su uglavnom generisane od strane samog Vučića, a neretko ih upućuju i njegovi najbliži saradnici".

Printscreen
 

Sledeći naslov ukazuje na to da su totalno izgubili kontrolu: "Neprestano ludilo političkog Beograda, Vučić preti: Srbija nikad neće u NATO, na Drini ne postoji granica, nikad nećemo dati Kosovo! Dodik: Srpska i Srbija na Saboru do ujedinjenja".

Printscreen
 

I za kraj, tekst pod naslovom: "Obućina ogolila sve do kraja: Povratak senatora Republike Srpske na Happy i Pink bio je furiozan, hoće da hapse Dodika".

Printscreen
 

I tako dalje... Jasno je da je predsednik Vučić svima trn u oku i da je jedini cilj udariti na njega i Srbiju, po svaku cenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike