Denis Bećirović zapenio iz očaja: Žestoko napao predsednika Srbije, zbog toga što se Vučić čvrsto bori za srpske nacionalne interese! (FOTO)

06.04.2024

16:06

1

Bećirović napao predsednika Srbije, ali mu je time nehotice i odao priznanje da se Vučić bori za Srbiju.

Denis Bećirović zapenio iz očaja: Žestoko napao predsednika Srbije, zbog toga što se Vučić čvrsto bori za srpske nacionalne interese! (FOTO)
Denis Bećirović - Copyright Profimedia

Predsedavajući Predsedništva BiH Denis Bećirović rekao je da je obaveza Bošnjaka da čuvaju navodnu istinu o Sarajevu, istinu o tzv. genocidu u Srebrenici i ,, istinu o celoj BiH''.

Bećirović je rekao da u regionu postoje oni koji ne čuvaju istinu već šire obmane i laži. Iako je upravo Bećirović taj koji najčešće širi obmane i laži, nije mislio na sebe i bošnjačko političko rukovodstvo u BIH, već na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Želeći da ga napadne, Bećirović je Vučiću nehotice odao priznanje: 

Printscreen
 

- Jedan od takvih takvih je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić. Zadnjih sedmica spušta se na nivo ispod civilizacijskih vrednosti kada ponovo negira počinjeni genocid nad Bošnjacima u Srebrenici. Ne bi trebao to da radi - rekao je Denis Bećirović. 

Iako je, kao što smo naveli, Bećirović taj koji najčešće obmanjuje javnost i u svojoj zemlji i u regionu, ipak je naveo i jednu istinu.To je da predsednik Srbije, Aleksandar Vučić ne priznaje tzv. genocid u Srebrenici i da će se svom snagom boriti protiv sramne antisrpske rezolucije i njenog izglasavanja u GS UN 27. aprila

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike