Vučić o prljavoj kampanji islamističke Slobodne Bosne: Predaje Kosova i Metohije neće biti!

18.03.2024

12:34

0

Plašim se da je to rezutat površnosti - jasan je bio predsednik!

Vučić o prljavoj kampanji islamističke Slobodne Bosne: Predaje Kosova i Metohije neće biti!
Copyright Tanjug printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje ceremoniji obeležavanja početka radova na izgradnji nove fabrike kompanije JFE Shoji Serbia d.o.o u Inđiji, nakon čega odgovara na pitanja novinara.

Na pitanje povodom pisanja islamističke Slobodne Bosne da je Vučić spreman na kapitulaciju što se Kosova i Metohije tiče, predsednik je rekao: 

- Jasno je da nisu slušali šta sam govorio. Želim da verujem da su hteli nešto da prenesu, ali to je sve samo ne smisao onoga što sam rekao. Predaje neće biti, zeleno svetlo od Beograda neće dobii. Plašim se da je to rezutat površnosti.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će danas imati važan neformalni sastanak i razgovor sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom povodom različitih događaja i nagoveštaja događaja u narednom periodu u celom regionu, kao i da će u sredu ili četvrtak ići u Brisel.

"Verujem da će nam se u nekom trenutku u neformalnom delu priključiti i patrijarh srpski gospodin Porfirije", rekao je Vučić. Kazao je da će biti mnogo važnih sastanaka.

"U četvrtak, mislim, sredu i četvrtak, valjda idemo u Brisel. Imamo taj samit za nuklearnu energiju, biće mnogo evropskih i svetskih lidera, svi evropski zvaničnici, tako da će to biti prilika za dodatno značajne sastanke za sve nas", rekao je Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike