Vulin poručio redakciji bosanskog portala: Ne možete da od Srebrenice napravite genocid, a od Srba genocidan narod!

13.04.2024

21:24

0

Možete izvrtati moje reči, možete vređati, možete lagati, ali kreator rezolucije o genocidu je unuka naciste Valdemara, Analena Berbok, poručio je Vulin

Vulin poručio redakciji bosanskog portala: Ne možete da od Srebrenice napravite genocid, a od Srba genocidan narod!
Aleksandar Vulin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na tekst portala "Slobodna Bosna" u kom su iznete uvrede na njegov račun.

- Ako redakcija Slobodne Bosne misli da me vređa kada napišu da sam "trabant Vučića", greše. Velika je čast biti saradnik i saveznik predsednika svih Srba Aleksandra Vučića, ali nema ni malo časti u mutavom pokušaju  da se ublaži bol Analene Berbok, jer joj je deda Valdemar Berbok bio nacista koji je 1944. godine odlikovan gvozdenim krstom sa mačevima - rekao je Vulin i dodao:

- Možete izvrtati moje reči, možete vređati, možete lagati, ali kreator rezolucije o genocidu je unuka naciste  Valdemara, Analena Berbok, i tu istinu da promenite ne možete, baš kao što ne možete da od Srebrenice napravite genocid, a od Srba genocidan narod, pa koliko god unuka nacista da služite. Ako mi ne verujete, pitajte dede iz Handžar divizije",  poručio je Aleksandar Vulin reagujući na tekst portala Slobodna Bosna u kome su iznete uvrede na račun Vulina, jer je izrekao istinu da je deda nemačke ministarke Berbok bio ubeđeni nacista i da se u Srebrenici nije dogodio genocid.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike