Lezilebović i albanski plaćenik: Ovako su Kurtijevi separatisti preko Radomira Lazovića finansirali proteste protiv Beograda na vodi (VIDEO)

23.04.2024

11:37

0

Proteste protiv Beograda na vodi su direktno finansirali albanski lobisti i antisrpske zapadne fondacije, preko Radomira Lazovića, što dokumentacija jasno pokazuje

Lezilebović i albanski plaćenik: Ovako su Kurtijevi separatisti preko Radomira Lazovića finansirali proteste protiv Beograda na vodi (VIDEO)
Ilustracija - Copyright ATA Images/Profimedia/Printscreen/Youtube/ RTV Dukagjini

Koliko su istaknuti lideri prozapadne opozicije spremni na udruživanje sa najgorim srpskim neprijateljima, najbolje pokazuje primer večitog studenta Radomira Lazovića, koji je bio prvi na listi Srbije protiv nasilja za parlamentarne izbore. 

Lazović koji je želeo da dođe na čelo Vlade Srbije, zapravo je najobičniji albanski plaćenik, i to ne bilo kakav, već plaćenik najgorih srbomrzaca i nekadašnjih prvih saradnika Aljbina Kurtija. On je primao novac od albanskog ekstremiste Hakija Abazija, nekadašnjeg zamenika Aljbina Kurtija, koji je i dok je bio u savezu sa Kurtijem radio protiv naše države, a i nakon razdruživanja sa njim, nastavio da punom parom radi protiv Srbije. 

Za tri godine dobili više od 28 miliona

Udruženje "Mikro art" je dobilo više donacija, a samo deo kojima se mogao ući u trag govori da se radi o ogromnim sumama. Tako je na primer 2014. godine Lazovićevo udruženje dobilo 7.701.000 dinara donacija, 2016. godine 12.020.000, a 2017. godine 8.665.000 dinara!

To znači da je "Mikro art" za samo tri godine dobio čak 28.386.000 dinara donacija, a to predstavlja samo deo koji je za sada poznat.

Lazović je, dok je bio vođa protesta „Ne davimo Beograd“ preko svog udruženja „Mikro Art“ uzimao pare od Abazija, koji je tada bio direktor „Rokfeler fondacije“ za Zapadni Balkan. Ovaj lažni ekolog je tako masno naplaćivao demonstracije koje je predvodio protiv vlasti. Obmanjivao je javnost tada da je sve radio u ime naroda, pokušavao je da izvede obojenu revoluciju, a vidimo da se iza tih aktivnosti zapravo krio prljavi keš albanskih separatista i zapadnih fondacija, koje decenijama rade protiv interesa srpskog naroda i žele da unište Srbiju.  

Radomir Lazović je novac koji je njegovo udruženje dobijalo od albanskih lobista i ostalih stranih fondacija dodeljivao sam sebi, preko ugovora o delu koje je potpisivao i kao poslodavac i kao zaposleni. Osim što je spreman na izdaju u saradnji sa najvećim neprijateljima naše zemlje, Lazović se ovim modelom pokazao i kao vrhunski prevarant i čovek koji hoće ,, leba bez motike''. 

Iz dokumentacije se vidi da je Lazović ugovor o delu  potpisao sam sa sobom, to jest sa svojim udruženjem „Mikro Art“, a na osnovu kog je samo na jednom projektu zaradio 192.000 dinara!

Ko je Radomir Lazović? 

Radomir Lazović faktički nema nikakvo zanimanje. On je kao svoje zanimanje na listi koalicije „Moramo“  svojevremeno naveo: dizajner / radnik u kulturi. Završio je Devetu beogradsku gimnaziju, a ne dizajnersku srednju školu. Dizajner nije, a kao što vidimo nije ni radnik, već teški neradnik. Poznat je po svom ekstremizmu i prostačkom ponašanju, tako da je od kulture daleko svetlosnim godinama, pošto je poznat po prostakluku i nekulturi. 

Printscreen
 

U svojoj biografiji Lazovič navodi da je „završio osnovnu i srednju školu, nakon čega je studirao Poljoprivredni fakultet“. Iz ovoga je jasno da je Lazović završio srednju školu - gimnaziju, i da nije završio Poljoprivredni fakultet. Lazović ima 42 godine. Ukoliko i dalje studira Poljoprivredni fakultet, u rubrici zanimanje je morao da navede „student poljoprivrede“. Na tom fakultetu nema odseka za dizajn, niti odseka za „radnike u kulturi“, šta god ta levoliberalna floskula značila.

Večiti student čak u dokumentu  navodi da je predmet ugovora osmišljavanje i administriranje projekta „Ne davimo Beograd“, čime je i javno pokazao da su proteste protiv Beograda na vodi direktno finansirali albanski lobisti i antisrpske zapadne fondacije. Podsetimo da je Haki Abazi u vreme saradnje sa Lazovićem i finansiranja protesta u Srbiji, bio poslanik Kurtijevog Samoopredeljenja u parlamentu tzv. Kosova i glavni pomoćnik balkanskog piromana Kurtija

Možemo samo da zamislimo šta bi se sa Srbijom desilo kada bi, ne daj Bože, likovi poput Lazovića došli na vlast. Od borbe za srpske državne i nacionalne interese ne bi ostalo ništa, jer kako možete očekivati da Srbiju brani neko ko je na platnom spisku albanskih separatista iz Prištine. Očigledno su neki ljudi spremni na baš sve, samo kako ne bi morali mnogo da se muče u životu, a ako im izdaja zemlje donosi lagodan život u lenčarenju, rado će svojoj zemlji raditi o glavi. Radomir Lazović je eklatantan primer takvih nesrećnika. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike