Evo kod koga opozicija ide po instrukcije! Đilasovci pokazali da su im Kurtijevi lobisti najbolji prijatelji!

11.04.2024

15:44

1

Stefanović i Lazović su na fotografiji nasmejani, te je očigledno da im jako prija društvo albanskog lobiste

Evo kod koga opozicija ide po instrukcije! Đilasovci pokazali da su im Kurtijevi lobisti najbolji prijatelji!
Copyright Printscreen/X/Michael Roth - official

Predsednik Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga i Kurtijev lobista za lažnu državu Mihael Rot sastao se predstavnicima Đilasove opozicije!

Sa Rotom su se sastali Borko Stefanović, Pavle Grbović i Radomir Lazović.

Stefanović i Lazović su na fotografiji nasmejani, te je očigledno da im jako prija društvo albanskog lobiste.

Rot je toliko istaknuti albanski lobista da je nedavno izjavio da su dodatni uslovi koje SAD nameću tzv. Kosovu za ulazak u Savet Evrope "nepravedni".

Rot je poznat po antisrpskoj politici, zahtevima da Srbija prizna lažnu državu Kosovo i da uvede sankcije Ruskoj federaciji. Takođe je i zvezda uzdanica tajkunskoj koaliciji "Srbija protiv nasilja".

Da li su opozicionari otišli kod Rota da se izbore za mesto Prištine u Savetu Evrope, ostaje da se vidi. Mentor Đilasove koalicije iz Nemačke podržao je i ukidanje dinara na KiM.

Podsetimo, kako je 24sedam već ekskluzivno pisao, opozicionari su otputovali sinoć u Nemačku po instrukcije povodom predstojećih izbora u Beogradu. Njihov avion sleteo je juče oko 19.50 časova na Berlinski aerodrom i oni su se, posle pasoške kontrole, odvojenim taksi vozilima uputili u hotele u kojima su im prethodno rezervisane sobe.

Formalno, razlog za njihov odlazak u Berlin je prisustvovanje sednici Odbora za evropska pitanja nemačkog Bundestaga, ali to je samo maska za sastanak sa strukturama koje već duže vreme pokušavaju da organizuju obojenu revoluciju u našoj zemlji.

Kako 24sedam saznaje, Stefanović, Grbović i Lazović će se posle Nemačke zaputiti u Švajcarsku. Oni će se u Cirihu takođe sastati sa predstavnicima obaveštajnih službi gde će dobiti dodatne instrukcije.

Švajcarska je odabrana kao "neutralna" zemlja kako se ne bi privlačila pažnja, ali upravo će tu biti održan glavni sastanak zbog koga su opozicionari i krenuli na put. Cirih, koji se nalazi u nemačkom delu ove planinske zemlje, je idealna lokacija s obzirom da nemačka obaveštajna služba već decenijama koristi ovaj grad za slične sastanke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike