Gujon urnisao đilasovca Radomira Lazovića zbog KiM: Kosovo nije ispijena flaša piva, već zavet koji čuva Srbe i Srbiju

07.12.2023

14:07

1

Gujon urnisao đilasovca Radomira Lazovića zbog KiM: Kosovo nije ispijena flaša piva, već zavet koji čuva Srbe i Srbiju
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović/Twitter_Arno Gujon @ArnoGujon

Osvedočeni prijatelj Srba i Srbije, francuski humanitarac i od nedavno novi član Srpske napredne stranke Arno Gujon prokomentarisao je izjavu o Kosmetu koji je dao prvi na Đilasovoj listi Srbija protiv nasilja, Radomir Lazović.

- Upitan da komentariše za "Nedeljnik" dešavanja u vezi sa Kosovom,Radomir Lazović, prvi na listi "Srbija protiv nasilja" za parlamentarne izbore, kaže da za generaciju kojoj pripada to je kao „dolazak na žurku sa koje su svi otišli, skupljaju se prazne flaše". Da je gospodin Lazovic obilazio enklave na Kosovu i Metohiji umesto studentskih žurki, znao bi da Kosovo nije ispijena flaša piva, već zavet koji čuva Srbe i Srbiju - napisao je Gujon na platformi Iks.

 


Podsetimo, poslanik i večiti student na Poljoprivrednom fakultetu, Radomir Lazović, nedavno je prilikom gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva, rekao je da će stranka "Srbija protiv nasilja", koju predvodi Dragan Đilas, ukoliko pobedi na izborima, uvesti sankcije Rusiji.

 

Lazović, prvi na Đilasovoj listi, najavio je promenu politike Srbije prema Rusiji kada dođu na vlast. 

- Da, mi se zalaženo za usklađivanje spoljne politike sa EU, što podrazumeva i uvođenje sankcija Rusij - poručio je Lazović. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike