Stevan Slavković kome je u Kosovskoj Kamenici bačena bomba na automobil: "Ne očekujem ništa od policijske istrage" (VIDEO)

21.04.2024

17:04

0

Slavković navodi da nema neprijatelja i da ne može čak ni da posumnja na bilo koga

Stevan Slavković kome je u Kosovskoj Kamenici bačena bomba na automobil: "Ne očekujem ništa od policijske istrage" (VIDEO)
Stevan Slavković - Copyright Foto: Printscreen/Kosovo online

Stevan Slavković iz Gornjih Korminjana u opštini Kosovska Kamenica, na čiji jeautomobil u toku noći bačena ručna bomba, kaže da nema nikakva saznanja, niti bilo kakve indicije ko bi mogao da bude počinilac tog dela.

Slavković navodi da nema neprijatelja i da ne može čak ni da posumnja na bilo koga.

- Nemam nikakva saznanja, niti bilo kakve indicije ko bi mogao to da bude. Nemam neprijatelja, ne znam ni na koga bih mogao da posumnjam - kazao je Slavković koji se pre nekoliko godina vratio na Kosovo iz Niša.

 

 

Kako kaže, u trenutku incidenta svojim drugim automobilom je bio kod prijatelja kada ga je supruga pozvala i rekla mu da je čula neku ekspolziju.

- Došao sam odmah kući za pet minuta, obišao sam automobil i video tragove gde je pretpostavljam ručna bomba bačena. Šteta je na automobilu, odnosno popucala su stakla i oštećena je limarija - kazao je.

Slavković ističe da bomba nije bila ispod kola kako se moglo pročitati danas u medijima, već da je bačena ručna bomba na automobil. 

 

 

- Ne očekujem ništa da će se desiti nakon istrage s obzirom da je ovo sedmi ili osmi put da se nešto ovako dešava u ovim krajevima i istrage nisu dale rezultate - kaže Slavković. 

Ističe da, s obzirom da se pre nekoliko godina vratio na Kosovo i Metohiju iz Niša gde se oženio i oformio porodicu, najmanje što bi voleo jeste da ovaj događaj ima bilo kakve veze sa etničkom pripadnošću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo online

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike