Napad u Kosovskoj Kamenici: Bačena eksplozivna naprava na automobil Srbina povratnika

21.04.2024

14:43

0

U eksploziji je oštećen automobil, a nije bilo povređenih

Napad u Kosovskoj Kamenici: Bačena eksplozivna naprava na automobil Srbina povratnika
Ilustracija - Copyright Kosovonline

Eksplozivna naprava bačena je na kola Stevana Slavkovića u Gornjem Korminjanu, u  opštini Kosovska Kamenica, saznaje Kosovo onlajn.

Napad se desio neposredno nakon ponoći.

U eksploziji je oštećen automobil, a nije bilo povređenih.

Stevan Slavković je direktor sektora za zdravstvo, socijalu i prosvetu u opštini Kosovska Kamenica.

Kaže da nema nikakva saznanja, niti bilo kakve indicije ko bi mogao da bude počinilac tog dela. Dodaje za Kosovo onlajn navodi da nema neprijatelja i da ne može čak ni da posumnja na bilo koga.

"Nemam nikakva saznanja, niti bilo kakve indicije ko bi mogao to da bude. Nemam neprijatelja, ne znam ni na koga bih mogao da posumnjam", kazao je Slavković koji se pre nekoliko godina vratio na KiM iz Niša.

Kako kaže, u trenutku incidenta svojim drugim automobilom je bio kod prijatelja kada ga je supruga pozvala i rekla mu da je čula neku eksploziju.

"Došao sam odmah kući za pet minuta, obišao sam automobil i video tragove gde je pretpostavljam ručna bomba bačena. Šteta je na automobilu, odnosno popucala su stakla i oštećena je limarija", kazao je.

Odmah je, kako priča, pozvao policiju koja je izvršila uviđaj.

"Ne očekujem ništa da će se desiti nakon istrage s obzirom da je ovo sedmi ili osmi put da se nešto ovako dešava u ovim krajevima i istrage nisu dale rezultate", kaže Slavković. 

Ističe da, s obzirom da se pre nekoliko godina vratio na Kosovo iz Niša gde se oženio i oformio porodicu, najmanje što bi voleo jeste da ovaj događaj ima bilo kakve veze sa etničkom pripadnošću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo online

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike