Aleksandar Jovanović Ćuta "izgubljen u vremenu": Odluka o izborima danas uveče, sve ćemo znati već popodne

18.04.2024

13:55

0

Autor: 24sedam

Rekao je da je opozicija "dovedena u situaciju da mora brzo da reaguje"

Aleksandar Jovanović Ćuta "izgubljen u vremenu": Odluka o izborima danas uveče, sve ćemo znati već popodne
Aleksandar Jovanović Ćuta - Copyright Printscreen

Poslanik pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da će koalicija "Srbija protiv nasilja" večeras održati sastanak na kome će biti donet zvaničan stav o najavi predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić da sve preostale lokalne izbore spoji sa novim beogradskim zakazanim za 2. juna.

Jovanović je za agenciju Beta rekao da ta odluka ne može biti pozitivna, jer nema mnogo vremena do tih izbora, zbog čega je opozicija "dovedena u situaciju da mora brzo da reaguje".

- Ana Brnabić i Aleksandar Vučić su uradili ono što sam mislio da će uraditi, da nam pojedu vreme i onda da nas zavaravaju nekom pričom da će lokalni izbori biti u septembru i tako dalje, pa su onda uradili ovo što su danas uradili, spakovali sve izbore 2. juna. To opoziciju dovodi u situaciju da mora brzo da reaguje. Biće sve poznato posle sastanka danas popodne - rekao je Jovanović, iako je prvo rekao da će sastanak biti večeras.

Podsetimo, predsednica Skupštine Srbije rekla je danas na konferenciji za medije da će sve izbore kojima je vreme bilo u julu i avgustu raspisati za 2. jun.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike