Sramno ponašanje! Ćuta pretio Ani Brnabić - huliganski ispad lažnog ekologa u Skupštini Srbije (VIDEO)

17.04.2024

15:40

0

Nasuprot ovom divljačkom ispadu, predsednica Skupštine je reagovala krajnje smireno i racionalno

Sramno ponašanje! Ćuta pretio Ani Brnabić - huliganski ispad lažnog ekologa u Skupštini Srbije (VIDEO)
Copyright M.M./ATAImages

Lažni ekolog, Đilasov poslušnik i takozvani borac protiv nasilja Aleksnadar Jovanović Ćuta napravio je mega skandal u Skupštini Srbije pošto je otvoreno pretio predsednici parlamenta Ani Brnabić.

U maniru uličara, kako se može videti na fotografijama koje obajvljujemo, Ćuta je prišao bivšoj premijerki i obratio joj se pretećim tonom.

- Nisam ja potpisao da Kosovo može da uđe u sve međunarodne organizacije, nego vi i vaš predsednik Vučić. Nisam ja dao Kušneru Generalštab besplatno, nisam ja dao džabe zemlju za Beograd na vodi, niti mi je plan da rušim pola Beograda… Nisam ja dogovorio sa Rio Tintom da ljude iz Gornjih Nedeljica proterujete sa njiva, nego vi… Kad sledeći put budete mene prozivali, bilo bi dobro da izađete sa mnom na TV duel, a ne da koristite ovu govornicu za sticanje političkih poena. To što radite je čist kriminal, a to vam neće proći.  Budete li vam palo na pamet da krenete na Gornje Nedeljice, kako smo vas zaustavili na Staroj Planini, tako ćemo vas i tamo zaustaviti. Razmislite dobro šta radite - zapretio je Jovanović Ani Brnabić pred konfereniciju.

M.M./ATAImages
 

Nasuprot ovom divljačkom ispadu, predsednica Skupštine je reagovala krajnje smireno i racionalno, ali odlučno i beskompromisno

- Srbija protiv nasilja uživo. Ovako izgleda poštovanje svih građana Republike Srbije, doma Narodne Skupštine, ovako izgleda kada mislite da procedure i pravila, pa na kraju krajeva i pristojno ponašanje ne moraju da važe za vas. Čovek je sve sam o sebi rekao, ne bih tu imala šta da dodam. Hvala na ovom performansu, ovo je još jedan dokaz kako neki od njih zamišljaju dijalog. Čovek dođe, iako se nije odazvao ni na jedan razgovor, ni na jednom sastanku se nije pojavio, dođe ovde, kaže šta ima, optuži za različite gluposti, a sve što je izgovorio su laži, sve o predsedniku Srbije Aleksandra Vučića, preko mene kao predsednice Narodne skupštine, pokupi se i ode. Ne sasluša odgovor, ne zanima ga razgovor. Jedina sramota u tome je što on pripada grupi koja sebe zove Srbija protiv nasilja - ironično je konstatovala premijerka.

Kako je reagovala nakon ovog divljačkog napada pogledajte u snimku na od 17.41.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike