Licemerni Ćuta! Napao Jeremića zbog "saradnje" sa Vučićem, a o Đilasu ne sme ni da pisne

18.04.2024

07:32

0

Aleksandar Jovanović Ćuta govorio je o pomoći Vuka Jeremića predsedniku Vučiću oko njegove lavovske borbe protiv rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici

Licemerni Ćuta! Napao Jeremića zbog "saradnje" sa Vučićem, a o Đilasu ne sme ni da pisne
Ćutino sramno ponašanje - Copyright Foto: Printscreen

Licemerni Aleksandar Jovanović Ćuta napao je Vuka Jeremića zbog navodne "saradnje" sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, dok o Draganu Đilasu ne sme da pisne.

Naime, Aleksandar Jovanović Ćuta govorio je o pomoći Vuka Jeremića predsedniku Vučiću oko njegove lavovske borbe protiv rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici:

- Jeremić je još jedan od onih prepariranih koji su prešli na Vučićevu stranu! Takvima treba zakonom zabraniti bavljenje politikom - rekao je. 

Dok sve ovo Ćuta priča, on sedi u Đilasovoj koaliciji, gde je Đilas bog i batina, a isti taj Dragan Đilas je 2015. dodelio medalju Aleksandru Vučiću i ishvalio ga kao niko!

Podsetimo, pre tri dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je napisao pismo za predsednika GS UN i razgovarao sa njim o rezoluciji o Srebrenici.

- Pismo će uručiti specijalni izaslanik Vuk Jeremić i preneti sve moje usmene poruke, imaćemo i na drugim adresama specijalne izaslanike - rekao je tada Aleksandar Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike