Kakvu opoziciju Srbija ima, neprijatelji joj nisu ni potrebni! Krive Vučića i Dodika za mogući rat, a rezoluciju o Srebrenici i ne pominju!

18.04.2024

10:00

0

Ćuta je u svom maniru nastavio da laže i izmišlja

Kakvu opoziciju Srbija ima, neprijatelji joj nisu ni potrebni! Krive Vučića i Dodika za mogući rat, a rezoluciju o Srebrenici i ne pominju!
Ilustracija - Copyright Wikipedia/Tanjug/Miloš Milivojević/Mateja Stanisavljević/ATAImages

Opozicija koja mesecima vodi besomučnu kampanju protiv Srbije i Aleksandra Vučića, nastavila je sada intenzivnije sa napadima, ne mareći za ono što predsednik čini za mir u našoj zemlji.

Kako stvari stoje, kakvu opoziciju Srbija ima, neprijatelji joj nisu ni potrebni.

Aleksandar Jovanović Ćuta svalio je krivicu na Aleksandra Vučića i Milorada Dodika za potencijalni rat, a sramnu rezoluciju o navodnom genocidu u Srebrenici ni ne pominje!

- Ja ne bih isključio mogućnost da ovde bude i vanrednih parlamentarnih izbora jer, kao što vidite, na ivici je ponovo neki građanski rat u Bosni. Je l' vidite šta oni rade? To što oni rade to smo mi već videli devedesetih. Šta rade Dodik i Vučić? Kakva je to retorika? Oni huškaju narod u rat, huškaju ljude jedne na druge! Zar vam ne liči to na devedesete? Treba da sprečimo ludilo koje nam se ponovo servira, prizivaju avete iz prošlosti, huškaju nas jedne na druge po verskoj i nacionalnoj osnovi - rekao je Ćuta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike