ProGlasovci pokazali pravo lice: Voditelj besan zbog rezultata jučerašnjih izbora, teško izvređao građane Srbije (VIDEO)

18.12.2023

17:15

0

Ovim sramotnim istupom Kesića se ponovo potvrdilo da su ProGlasovci, kao i ostali đilasovci, teški licemeri. Kada bi oni pobedili na izborima, tada bi im sve bilo u redu i građani bi im bili divni, a pošto gube onda vide problerm u građanima a ne u sebi

ProGlasovci pokazali pravo lice: Voditelj besan zbog rezultata jučerašnjih izbora, teško izvređao građane Srbije (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Printscreen

Na društvenim mrežama objavljen je snimak sa skupa opozicionog ProGlasa gde je Zoran Kesić, nezadovoljan rezultatima izbora, poručio da je narod lud. 

- Građani su na izborima rekli ono što misle, i ja sad zajedno sa mojim timom imam jedan lični problem - kako da se postavimo prema odluci građana i da ne počnemo da mrzimo građane! Osim velikog uspeha Aleksandra Vučića, dobitnici su i partija Branimira Nestorovića. Sama činjenica da je Nestorović dobio toliko glasova, govori dosta o stanju psihičkog zdravlja ove nacije! - rekao je Kesić.

Ovim sramotnim istupom Kesića se ponovo potvrdilo da su ProGlasovci, kao i ostali đilasovci, teški licemeri. Kada bi oni pobedili na izborima, tada bi im sve bilo u redu i građani bi im bili divni, a pošto gube onda vide problerm u građanima a ne u sebi. Njima je demokratija dobra samo ako ishodi izbora odgovaraju njima, kada drugi pobeđuju demokratski, onda bi im i diktatura bila poželjniji oblik vladavine.

Vidimo ovde priznanje da ne žele da se pomire sa rezultatima izbora, smatraju da ovaj narod ne valja i da nama treba novi narod, koji bi možda nekad njih glasao. Šta tek reći o faktičkom priznanju da mrze svoj narod i građane koji su dali ubedljivo poverenje listi Srbija ne sme da stane. Ne samo to, već vređaju i narod Srbije da je mentalno oboleo, jer ne voli njihove kandidate, već neke druge, a vidimo da su osim mržnje prema SNS-u pokazali i veliku ozlojeđenost prema  dr Branimiru Nestoroviću i njegovoj listi, koj isu bili jedno od najvećih iznenađenja izbora.

To samo pokazuje da im je strano bilo kakvo poštovanje neistomišljenika i fer plej u političkoj areni. U politici i ideologiji vodi ih očigledno samo slepa mržnja i ostrašćenost.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike