Marinika bi bila doživotni pobednik da postoji Oskar za glupost! Ni ceo dan ne bi bio dovoljan za svaku glupost koju ova žena izgovori!

05.03.2024

17:40

0

baciš žeton-Marinika lobira za tzv. nezavisno Kosovo! Opet žeton-eto je moli strance da uvedu sankcije građanima Srbije, napisala je Sandra Božić

Marinika bi bila doživotni pobednik da postoji Oskar za glupost! Ni ceo dan ne bi bio dovoljan za svaku glupost koju ova žena izgovori!
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Da postoji Oskar za glupost, Marinika bi bila doživotni dobitnik, poručila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagujući na izjave Marinike Tepić.

- Međutim, i bez toga ona je nagrađena žetonima koje u džuboks ubacuju Đilas and Co. mrzitelja Srbije! Ubaciš žeton-Marinika lobira za tzv. nezavisno Kosovo! Opet žeton-eto je moli strance da uvedu sankcije građanima Srbije! Žeton-i ona postaje glavni protagonista teze da su Srbi genocidan narod! Mnogo žetona je ona progutala, evo još jedan je ubačen! I tako radi džuboks - istakla je Sandra Božić i dodala:

 

 

- A mogla bih čitav dan da potrošim i ne bi mi bio dovoljan za svaku glupost koju je ova žena izgovorila! I na kraju, ona je uvek pogrešna investicija! Znaju to i Čanak i Živković i mnogi drugi! Čekamo i da mašinski mozak to shvati - napisala je Božićeva.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike