Đilas jedino ume dobro da (s)laže: Tvrdi da niko od njegovih nije za nezavisno Kosovo, a nosioci lista ga javno demantuju! (VIDEO)

05.03.2024

14:55

0

Pogledajte snimke koji jasno demantuju Đilasa, čija je još jedna brutalna laž raskrinkana

Đilas jedino ume dobro da (s)laže: Tvrdi da niko od njegovih nije za nezavisno Kosovo, a nosioci lista ga javno demantuju! (VIDEO)
Dragan Đilas - Copyright M.K./ATAImages

Dragan Đilas, lider prozapadne NATO opozicije, gostujući na jednoj televiziji, izjavio je da niko sa njegove liste nije za priznavanje tzv. Kosova. Kao po običaju, i ovaj put je izgovorio notornu i lako dokazivu neistinu. 

- Vučić govori da Zapad hoće da dovede ljude na vlast koji će da priznaju Kosovo. Niko neće da prizna Kosovo od ovih ljudi sa kojima ja sarađujem - rekao je Đilas i po ko zna koji put masno slagao

Za priznanje lažne države Kosovo zalaže se, niko drugi do nosilac Đilasove liste na parlamentarnim izborima, Radomir Lazović

 - Za nas je i priznanje Kosova na stolu - rekao je svojevremeno večiti student Lazović. 

Da između rešubličkih i gradskih lista koalicije Srbija protiv nasilja postoji dobra koordinacija i istovetnost u stavovima, potvrdio je Dobrica Veselinović, nosilac Đilasove beogradske izborne liste, koji se takođe založio za nezavisnost tzv. Kosova. 

- Nema Srbije na Kosovu, ne treba zamajavati ljude, lažemo sebe - rekao je Veselinović. 

Pogledajte snimke koji jasno demantuju Đilasa, čija je još jedna brutalna laž raskrinkana brzinom svetlosti. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike