Nemaju ni stida ni srama: Lešinari iz opozicije ponovo zloupotrebili ubijenu decu, došli na mesto tragedije radi sopstvene promocije (FOTO)

27.12.2023

11:58

0

Politički paraziti došli su da se slikaju i promovišu još jednom zloupotrebljavajući žrtve, ubijenu decu

Nemaju ni stida ni srama: Lešinari iz opozicije ponovo zloupotrebili ubijenu decu, došli na mesto tragedije radi sopstvene promocije (FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/Miloš Tešić

Opozicioni lideri na čelu sa Zoranom Lutovcem, liderom onoga što je ostalo od Demokratske stranke, došli su da se samo slikaju ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" i da sebe promovišu na račun tragično nastradale dece, a ne da im zapale sveće ili da donesu cveće.

Politički paraziti došli su da se slikaju i promovišu još jednom zloupotrebljavajući žrtve, ubijenu decu. Da su hteli da samo polože cveće i upale sveće ne bi pozirali i kasnije tvitovali. Evo i dokaza za to: 

Informer printscreen
 

Od ovakve koalicije i skupine prevaranata, nažalost, nismo ni mogli očekivati ništa bolje. Pokazali su da nemaju empatiju za žrtve i da gledaju samo sopstveni interes. 

Informer printscreen
 

Najveća ironija je u tome što je lista koja je iskoristila tragediju kao povod da sebi da ime Srbija protiv nasilja, i na tom talasu majskih tragedija napadala vlast, pokrenula seriju ekstremno nasilnih i rušilačkih demonstracija u Beogradu. To samo pokazuje koliko su licemerni, a što je potvrđeno i ovom najnovijom zloupotrebom tragedije i ubijene dece za ličnu promociju i pozeraj.

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike