Đilasovci očajni, ne znaju šta da rade: Uplašili se da im ne propadne odmor zbog ponovljenih izbora u Beogradu!

28.02.2024

20:16

0

Predsednik Vučić je ranije danas izjavio da bi ponovljeni izbori u Beogradu mogli da se održe 21. ili 28. aprila, jer su takvi izborni rokovi prema zakonu

Đilasovci očajni, ne znaju šta da rade: Uplašili se da im ne propadne odmor zbog ponovljenih izbora u Beogradu!
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović/ATAImages/Antonio Anhel

Đilasovci su u neviđenom očaju zbog najava da bi ponovljeni izbori u Beogradu mogli da se održe 21. ili 28. aprila, jer su već isplanirali odmore, pa im se očigledno ne radi, ali i ne glasa!

Da je ovo zaista tako, potvrđuje Biljana Lukić, osvedočena pristalica takozvanog saveza "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa, koji je inače zahteva da se izbori u prestonici ponove. Sada im se, prema svemu sudeći, na izbore ne ide jer su već isplanirali odmore!?!

- Hoće da raspiše BG izbore 28.4, kad pola Beograda otputuje na prvomajski odmor. Neverovatno je vreme u kom živimo - objavila je Lukićeva na društvenoj mreži Iks.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ranije danas izjavio da bi ponovljeni izbori u Beogradu mogli da se održe 21. ili 28. aprila, jer su takvi izborni rokovi prema zakonu.

- Oni ništa ne razumeju, kao otkrili su Ameriku, Vučić sprema izbore u aprilu. Ističe rok 3. marta, ako nema vlasti, ti dani za glasanje mogu da budu samo u dva datuma. Može da bude u maju, ako se formira većina za predsednika Skupštine grada, onda ti izbori mogu da budu do kraja maja. Ali, ako nema toga, onda izbori mogu da budu u dva datuma, 21. ili 28. aprila. I to nema veze ni sa EU, ni sa Svetim Petrom, ni sa Marinikom, već samo sa zakonom, a Srbija mora da se drži zakona i Ustava - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Tirani, gde je inače ostvario novi diplomatski uspeh za državu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike