Više to i ne kriju: Milivojević otvoreno priznao da su đilasovci za ukidanje države Srbije! (VIDEO)

28.02.2024

14:16

0

Gostujući na tajkunskoj televiziji, Milivojević se založio za faktičko poništavanje Srbije kao države

Više to i ne kriju: Milivojević otvoreno priznao da su đilasovci za ukidanje države Srbije! (VIDEO)
Srđan Milivojević - Copyright Printscreen/Youtube/Bez Cenzure - Zvanični kanal

Đilasovac iz Demokratske stranke, Srđan Milivojević, još jednom je potvrdio da lista Srbija protiv nasilja ne želi suverenu državu, već Srbiju kao teritoriju koja će biti vazalna i za koju će odluke donositi drugi. 

U toj kalkulaciji oni vide sebe kao lokalne gazde poništene Srbije, koje bi iako ih narod ovde ne želi, došle na vlast voljom svojih kolonijalnih gospodara, kojima bi prepustili sve resurse i bitne odluke i njima bi samo polagali račune. 

Gostujući na tajkunskoj televiziji, Milivojević se založio za faktičko poništavanje Srbije kao države, pozvavši na primenu tzv. makedonskog scenarija. Pošto su nezadovoljni rezultatima izbora, đilasovci žele da se ovde umešaju stranci i da ih malo po malo, na silu dovedu na vlast mimo volje građana. 

– Znamo kako se to u Makedoniji završilo. Izvinite, vi kao vlada niste sposobni da organizujete izbore. Moramo da formiramo tehničku, prelaznu vladu. To je nešto ka čemu cela ova situacija vodi. Dakle tu postoji trenutak kada neko iz sveta kaže „ovako dalje ne može, vi morate da sednete, da se dogovorite“ jer postoji čitav niz akcija koje i te kako mogu da pogode režim, a jednog trenutka i u Makedoniji su morali da sednu za sto sa tim istim Gruevskim, ali došao je neko iz sveta, lupio rukom i rekao „ovako ne može, mora neka prelazna tehnička vlada - otkrio je Milivojević podli plan i nameru da uz pomoć stranaca i na silu dođu na vlast.

Podsetimo, đilasovci su nedavno u Briselu zahtevali sankcije za svoju zemlju i povlačenje nemačkih investicija iz Srbije, a sve zarad cilja da se time uništi Aleksandar Vučić. Naime, opozicija okupljena oko liste "Nasiljem protiv Srbije", tajkuna Dragana Đilasa otrčala je u Brisel, gde su na sastanku sa izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove Angelinom Ajhorst, tražili uvođenje sankcija Srbiji i srpskom narodu. 

Takođe su na sastanku sa Manuelom Saracinom zatražili da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije. Predstavnici liste "Nasiljem protiv Srbije" nemačkom specijalnom izaslaniku za Zapadni Balkan direktno su rekli da treba uništiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da je najbolji način za to udar na ekonomiju, čime su pokazali da su zarad otimanja vlasti spremni da Srbiju potpuno unište i da stotine hiljada ljudi ostave bez posla i zarada.

Iako je Srpska napredna stranka osvojila apsolutnu većinu Milivojeviću i njegovim opozicionim kolegama se priviđa scenario sa Gruevskim i Makedonijom i žele da ovde bude nekakva tehnička vlada koja bi njima bila prelazno rešenje da dođu  na vlast. Zaboravili su samo jednu stvar, da ovde narod nikada nije voleo poslušnike i da ono što im je prošlo jednom petog oktobra više nikada neće proći. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike