Nemaju ni trunke srama: Nasmejani đilasovci u Briselu traže sankcije za Srbiju i srpski narod (FOTO)

26.02.2024

23:16

1

Đilasovci su na sastanku sa Manuelom Saracinom zatražili da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije

Nemaju ni trunke srama: Nasmejani đilasovci u Briselu traže sankcije za Srbiju i srpski narod (FOTO)
Đilasovci nasmejani u Briselu - Copyright Printscreen Tvitter

Opozicija okupljena oko liste "Nasiljem protiv Srbije", tajkuna Dragana Đilasa otrčala je u Brisel, gde su na sastanku sa izvršnom direktorkom Evropske službe za spoljne poslove Angelinom Ajhorst, tražili uvođenje sankcija Srbiji i srpskom narodu!

- Sjajan sastanak sa Angelinom Ajhorst, visokom zvaničnicom Spoljno političke službe EU u Briselu. Srbija želi slobodne i prave izbore - objavio je Borko Stefanović, Đilasov zamenik u Stranci slobode i pravde.

Printscreen Tvitter
 

 

On je na platformi "X" objavio fotografiju gde se đilasovci smeju od uva do uva, što je posebno jezivo u situaciji kada traže sankcije na našu zemlju i narod.

Podsetimo, đilasovci su na sastanku sa Manuelom Saracinom zatražili da Srbiji hitno budu uvedene sankcije i da iz naše zemlje budu povučene sve nemačke investicije, preneo je izvor koji je lično prisustvovao sastanku.

Predstavnici liste "Nasiljem protiv Srbije" nemačkom specijalnom izaslaniku za Zapadni Balkan direktno su rekli da treba uništiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da je najbolji način za to udar na ekonomiju. Oni su, dakle, zarad otimanja vlasti spremni da Srbiju potpuno unište i da stotine hiljada ljudi ostave bez posla i zarada!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike