Užasne pretnje Đilasovog ekstremiste: Ovako od Vučića pokušavaju medijski da stvore metu za odstrel! (FOTO)

13.02.2024

11:48

0

Pokušao lažima da dehumanizuje ličnost predsednika, čime bi se kreirala takva atmosfera da bi bilo šta loše što se uradi Aleksandru Vučiću bilo potpuno legitimno

Užasne pretnje Đilasovog ekstremiste: Ovako od Vučića pokušavaju medijski da stvore metu za odstrel! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images/X

Srđan Milivojević, nekadašnji Otporaš, a sada samo ocvali đilasovski ekstremista, pozvao je na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

On je to uradio na platformi Iks, time što je pokušao lažima  potpuno da dehumanizuje ličnost predsednika, čime bi se kreirala takva atmosfera da bi bilo šta loše što se uradi Aleksandru Vučiću bilo potpuno legitimno - to je narativ koji želi da kreira ekstremistička opozicija. 

Milivojević je na platformi "Iks" objavio tvit u kome je napisao sledeće: 

- Aleksandar Vučić je 3 u 1: Lopovčina, Izdajnik, Šef mafije - napisao je Milivojević.  

 

 

Milivojević je nastavio prljavu kampanju kriminalizacije i dehumanizacije Aleksandra Vučića, kojom želi da građane navede na zaključak da ako je neko šef mafije, onda treba i da završi onako kako često završavaju šefovi mafije. Poznato je da svakom pokušaju fizičkog ugrožavanja, pogotovo lidera neke zemlje, prethodi upravo medijska dehumanizacija i kreiranje atmosfere u kojoj se od osobe protiv koje se vodi kampanja pravi meta za odstrel. 

Nije prvi put Milivojeviću da vodi ovakve sramne preteće i uvredljive kampanje protiv predsednika Srbije i njegove porodice.  Pre nekoliko godina je objavio sramotan tvit u kome je pozvao na ubistvo Andreja i Danila Vučića, brata i sina predsednika Srbije.

- Andrej i Danilo nađeni u šahtu, k’o Gadafi - napisao je tada besramni Milivojević na Tviteru.

printscreen
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike