Mrdić: Ustaškim potomcima smeta jaka Srbija

25.02.2024

18:14

0

Predsednik Vučić hrvatskim političarima smeta samo zato što čuva Srbiju i što se kao naš predsednika zalaže za bolju budućnost naše otadžbine

Mrdić: Ustaškim potomcima smeta jaka Srbija
Uglješa Mrdić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Opet smo svedoci sramnih napada od strane čelnika susedne Republike Hrvatske.

Našli su nama potomci ustaške NDH da drže lekcije o politici i diplomatiji.

Odlično znamo njihovo "diplomatsko" delovanje i njihovu "politiku" kada su u dva navrata od 1941-1945. i od 1991. do 1995. ubili ukupno preko milion Srba i stotine hiljada proterali sa svojih vekovnih ognjišta.

Dovoljno je ustaše i njihove potomke i pristalice samo podsetiti na koncentracioni logor u Jasenovcu i na sve druge logore i jame u kojima je završio nevin narod samo zato što je bio srpske nacionalnosti.

AP Photo/Darko Vojinovic
 

Hrvatski ministar spoljnih poslova Gordan Grlić Radman napadajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne samo da se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije, već po običaju laže i vređa srpski narod i preti građanima Srbije.

Predsednik Vučić hrvatskim političarima smeta samo zato što čuva Srbiju i što se kao naš predsednika zalaže za bolju budućnost naše otadžbine.

Aleksandar Vučić nije ničiji ni potrčko ni sluga za razliku od Hrvata koji su dva puta od Nemačke 1941. godine i 1991. godine dobili NDH. Njima smeta što smo prijatelji sa Rusijom koja je bila u oba svetska rata zajedno sa nama Srbima na strani saveznika u borbi protiv nacista, fašista i onih koji su sejali zlo i pravili logore po Evropi i svetu.

Ustaškim potomcima smeta jaka Srbija.

Mi Srbi nismo kao Hrvati dobijali državu od stranih centara moći i na osnovu prolivene krvi stotina hiljada nevinih žrtava uglavnom srpske nacionalnosti.

Mi Srbi imamo braću i prijatelje a ne gazde i saborce u činjenju zverstava i genocida kao što su imali Hrvati.

Hrvati su navikli na ropsku odanost a njihovi najgori delovi to jest ustaški koljači i njihovi potomci su decenijama puni mržnje prema Srbima i svima koji su nam prijatelji a posebno prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji čuva i voli svoju otadžbinu kojoj je odan i veran.

Član Glavnog odbora i narodni poslanik SNS

Uglješa Mrdić

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike