Đilas ponovo uhvaćen u brutalnim lažima

26.10.2023

09:27

0

Očigledno je da Đilasu i njegovim plaćenicima smeta jaka Srbija koju je spasila u poslednjih 11 godina upravo odgovorna politika Aleksandra Vučića

Đilas ponovo uhvaćen u brutalnim lažima
Uglješa Mrdić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Piše Uglješa Mrdić:

Sasvim je jasno da će građani Srbije na predstojećim izborima birati između dva puta.

Jedan je put podrške politici predsednika  Aleksandra Vučića, koja vodi Srbiju u bolju budućnost.

Drugi put je podrška politici Dragana Đilasa, koja vraća Srbiju u lošu prošlost to jest u period kada je "žuta elita"  pod komandom tajkuna Đilasa upropašćavala Srbiju i Beograd.

Najnovije Đilasove laži o Andreju Vučiću, bratu predsednika Srbije, još jednom potvrđuju da je Đilas spreman na sve u cilju povratka na vlast.

Nakon današnje laži koju je u toku skupštinskog zasedanja plasirao Aleksandar Jovanović Ćuta, a po nagovoru Dragana Đilasa, da je poslanik Dejan Bulatović dobio 350.000 evra na ime svojih političkih stavova, potvrđuju da je apsolutni gospodar laži i nasilja upravo Dragan Đilas.

Nije mu to bilo dovoljno, pa je otišao na televiziju čiju uređivačku politiku kontroliše i nastavio sa iznošenjem istih laži.

Očigledno je da Đilasu i njegovim plaćenicima smeta jaka Srbija koju je spasila u poslednjih 11 godina upravo odgovorna politika Aleksandra Vučića.

Đilas i njegova koalicija znaju da narod ne želi da se oni vrate na vlast da uništavaju Beograd i Srbiju, pa ih hvata panika i služe se prljavom kampanjom i lažima napadajući, po ko zna koji put, članove porodice predsednika Srbije. Ponovo je razotkrivena Đilasova prljava igra.

Ponovo je Đilas uhvaćen u brutalnim lažima.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike