Mrdić: Tajkuni, mafijaši i strani špijuni napadaju Andreja Vučića!

25.01.2024

15:38

0

Ovom prilikom pružam punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i Andreju Vučiću i svim članovima njihove porodice, navodi Mrdić

Mrdić: Tajkuni, mafijaši i strani špijuni napadaju Andreja Vučića!
Uglješa Mrdić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Svedoci smo nove bolesne hajke na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jasan je cilj ovih napada preko tajkunskih medija i sajtova.

Cilj je da se nanese šteta porodici predsednika koji našu državu i naš narod iz dana u dan vodi u sigurnu i stabilnu budućnost, navodi Uglješa Mrdić član Glavnog odbora i narodni poslanik SNS.

Pošto deo opozicije pod kontrolom "žutog" tajkuna nije uspeo da pobedi na izborima i pošto ne mogu ni sa jednim argumentom da ospore rezultate aktuelne vlasti onda im je cilj po starom oprobanom modelu da nanesu štetu porodici predsednika Vučića.

Ovih dana im je ponovo meta Andrej Vučić. Jedan od razloga napada je i angažovanje i uspešan stranački rad člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke Andreja Vučića.

U ovim umobolnim napadima punih laži i kleveta pomažu im i pojedini političari i mediji iz regiona kao i razni analitičari, deo nevladinih organizacija i saradnici stranih obaveštajnih službi koji deluju na teritoriji Srbije.

I ovaj napad im je glup i lažljiv. Кao i svaki do sada. Narod zna istinu. Narod je na izborima rekao svoj stav.

Narod podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića.

Poručujem ovim spletkarošima, stranim špijunima, tajkunima, saradnicima mafije i lažovima da narod zna istinu i da džaba napadaju Andreja Vučića, koji je za njih kriv samo zato što je brat našeg predsednika i što se svakodnevno bori za sprovođenje najbolje politike za sve građane Srbije.

Jasno je koji tajkuni, mafijaši, strani špijuni i drugi njihovi lažovi stoje iza novih napada na članove porodice Vučić.

Ovom prilikom pružam punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i Andreju Vučiću i svim članovima njihove porodice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike