Na Đilasovoj listi najveći nasilnici: Pale srpsku zastavu, gađaju ministra flašom i optužuju Srbiju za genocid

15.11.2023

11:03

0

On se osvrnuo na Radomira Lazovića, čoveka koji uništava srpsku zastavu, gađa flašom ministra finansija Sinišu Malog, a Dragan Đilas takvog siledžiju gura za pemjera

Na Đilasovoj listi najveći nasilnici: Pale srpsku zastavu, gađaju ministra flašom i optužuju Srbiju za genocid
Uglješa Mrdić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Predstavnik liste Dragana Đilasa za izbore u Beogradu, Đorđe Miketić, preti da će stopirati međunarodnu izložbu "Ekspo" u Srbiji, a njegov kolega Radomir Lazović, Đilasov kandidat za premijera Srbije, podržao je organizaciju ovog sajma u Beogradu!

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović koji se nalazi na listi Dragana Đilasa praktično je potvrdio da je svaki glas za „desnicu“ u stvari glas za njegovog šefa Đilasa. Grbović, koji je samo jedan od mnogih sa pomenute liste koji tvrde da su Srbi u Srebrenici počonili genocid, poručio je na  televiziji da je samo cilj skinuti predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa vlasti, a da će se zarad tog cilja udružiti svi, i „levi“ i „desni“. 

Član glavnog odbora Srpske napredne stranke, Uglješa Mrdić istakao je da Srbija ima prilike da bira: da li Srbija treba da nastavi sigurno u budućnost, ili hoće da se vratimo u period pre 2012. godine.

- Mi smo imali prilike da u poslednjih godinu i po dana vidimo nasilno ponašanje opozicionih političara čak i u skupštini. Svi znamo kako se živelo u Srbiji u vreme Dragana Đilasa. Sreća, pa su se promene dogodile- rekao je Mrdić. 

On se osvrnuo na Radomira Lazovića, čoveka koji uništava srpsku zastavu, gađa flašom ministra finansija Sinišu Malog, a Dragan Đilas takvog siledžiju gura za pemjera.

-Videli smo kako se taj čovek ponaša prema policajcima. Kakav odnos ima prema zastavi, takav ima i prema Srbiji i prema narodu koji živi u Srbiji. Pristalice Dragana Đilasa tako se ponašaju širom Beograda. Ne mogu da shvatim takvo ponašanje, ali oni su verovatno shvatili da ih narod neće. Njihova histerija i agresija se pojačava, ali videli smo na skupštinskim zasedanjima da ne mogu da se kontrolišu. Napali su predsednika Vučića u Skupštini kada je govorio o Kosovu i Metohiji. Većini opozicije važniji je lični interes od opšteg interesa. Da ne grešim dušu, neki njihovi političari prešli su kod nas jer su shvatili kakva je politika Dragana Đilasa. Ja se slobodno šetam ulicama Beograda. Nemam problem ni sa kim od njih. Nemam problem sa tim da neko ima drugačiji stav, ali imam problem kada je neko agresivan i kada napadaju porodicu, decu i žene- naveo je Uglješa Mrdić. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike