Vučević o sramotnim izlivima mržnje u Hrvatskoj: Vučić im smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan!

14.02.2024

14:27

0

Predsednik Vučić smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan

Vučević o sramotnim izlivima mržnje u Hrvatskoj: Vučić im smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan!
Miloš Vučević - Copyright Printscreen/RTS

Ministar odbrane, potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević izjavio je danas, povodom incidenta u Kaštel Starom gde su tokom karnevala spaljene lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina da predsednik Vučić smeta jer Srbija sa njim na čelu jača iz dana u dan. 

On je rekao da je to novi izliv mržnje, sadizma i psihopatologije u našem susedstvu, a da je poznato da Vučić smeta jer je Srbija danas razvijena i uređena država koja čuva uspomenu na Srbe Krajišnike čije su domove na isti ovakav način spaljivali oni koji danas spaljuju lutku sa likom srpskog predsednika. 

printscreen/instagram/Miloš Vučevićc
 

- Znamo da Aleksandar Vučić smeta jer želi mir, napredak i blagostanje regiona. Nećete nas uplašiti, nećete nas uvrediti, nećete nas odvratiti od borbe za još moćniju, lepšu i bolju Srbiju - rekao je Vučević.

Poslednjeg dana karnevala u Kaštel Starom zapaljene su lutke u liku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina, a tokom karnevala u više navrata su spalljivane i lutke lidera Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca i hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.  

Bolesna mržnja u susedstvu: Spalili lutke sa likom Vučića i Putina, a hrvatski mediji likuju što su "nestali u plamenu"

Sramna manifestacija održana je juče u Kaštelima u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj, kada su učesnici maskenbala posle defilea spalili lutke sa likovima predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina. 

Kako prenose hrvatski mediji, na 211. Karnevalu u Kaštelanima su ,, za sve prošlogodišnje nedaće okrivljeni srpski i ruski predsednik'' , te su učesnici zapalili figure sa njihovim likovima.  

 

 

Da skandal bude veći, hrvatski Indeks.hr objavio je tekst sa naslovom "Prepoznajete li koga su Kaštelani zapalili?"

Navode da su Vučić i Putin sedeli na magarcima, a onda oduševljeno likuju da su "nestali u plamenu". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike