Zastrašivanje bez presedana: Dok se srpsko dete ljulja na ljuljaški, Kurtijevi specijalci se šetaju sa dugim cevima! (FOTO)

02.02.2024

20:05

0

Na jednoj od fotografija vidi se dete koje se ljulja na ljuljaški nedaleko od opštine, a oko tog deteta su pripadnici tzv. kosovske policije naoružani dugim cevima

Zastrašivanje bez presedana: Dok se srpsko dete ljulja na ljuljaški, Kurtijevi specijalci se šetaju sa dugim cevima! (FOTO)
Tzv. policija Kosova sa dugim cevima dok je srpsko dete na ljuljaški - Copyright Kancelarija za KiM

Pripadnici tzv. kosovske policije upali su danas u objekat Privremenog organa opštine Peć koji se nalazi u Goraždevcu. To je nastavak Kurtijevog terora nad Srbima, a koji sprovede privremene institucije u Prištini.

Kurti i njegova tzv. policija žele maksimalno da otežaju život Srbima na Kosmetu i zaplaše ih.Koliko je Srbima u južnoj pokrajini teško, najbolje se vidi na slici koja je nastala prilikom upada policije tzv. Kosova. Vidi se jeziva svakodnevica srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Na jednoj od fotografija vidi se dete koje se ljulja na ljuljaški nedaleko od opštine, a oko tog deteta su pripadnici tzv. kosovske policije naoružani dugim cevima. 

Kancelarija za KiM
 

Vidimo da Kurti ne preza ni od čega kako bi ostvario svoju viziju etnički čistog Kosova bez Srba, a sada mu sve što ima prizvuk srpskog na Kosovu smeta. Ono što je posebno strašno, jeste to što su sa zastrašivanjem otišli toliko daleko, da s esada šepure sa dugim cevima pred decom, koju bi da zaplaše. Ali, kao što vidimo i p oovoj slici, čak i srpska deca su ponosna i prkosna, i imaju volju da uprkos svemu opstanu na svojim vekovnim ognjištima. 

Nema sumnje da je svaka okupacija prolazna i da će (pre)živeti srpski narod na Kosovu i Metohiji. Kao što je ministar odbrane Miloš Vučević nedavno izjavio, čak i kada bi proterali sve Srbe sa Kosmeta, Srbija nikada ne bi priznala tu lažnu tvorevinu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je takođe u današnjem obraćanju javnosti ponovio da Srbija nikada neće priznati tzv. Kosovo. 

Ostaje da s evidi da li će licemerna Evropa i Zapad reagovati na ovaj teror i da li će barem srpsku decu njihovo čedo, Kurti ostaviti na miru. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike