Kakvo nepoštovanje naroda: Milivojević se hvali da je prvi poslanički dan proveo u kafiću, umesto da radi ono za šta ga narod plaća (FOTO)

06.02.2024

17:09

0

Narod ga debelo plaća da obavlja poslaničku funkciju, a on se baškari u kafiću

Kakvo nepoštovanje naroda: Milivojević se hvali da je prvi poslanički dan proveo u kafiću, umesto da radi ono za šta ga narod plaća (FOTO)
Ilustracija - Copyright Milos Tesic/ATAImages/Instagram

Dok je jedan deo NATO opozicije divljao u Skupštini Srbije, praveći cirkus i ometajući rad konstitutivne sednice, drugi deo nije ni ušao u Skupštinu, već je potpuno bojkotovao sednicu i lenčario po kafićima. 

Ne samo da su lenčarili po glavnom gradu, umesto da budu u parlamentu i rade posao za koji ih narod plaća, već su i ponosni na to što su lenčuge koje ne poštuju ni svoj narod ni institucije svoje zemlje. A kako znamo da su ponosni - pa tako što je Srđan Milivojević tu bruku i javno obznanio na svom profilu na paltformi Iks. 

Printscreen
 

 

Nasmejani Milivojević se javno smeje u lice svim građanima, ili bolje rečeno pljuje im u lice, jer narod ga debelo plaća da obavlja poslaničku funkciju, a on se baškari u kafiću sa studentom koji je optužen za nasilnički upad u Skupštinu grada Beograda. 

Podsetimo, deo opozicije predvođen Draganom Đilasom, divljao je jutros na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije, dok je drugi deo predvođen Zoranom Lutovcem i Srđanom Milivojevićem (DS) odlučio da potpuno bojkotuje Skupštinu. Skupštinu je bojkotovao i Nebojša Zelenović, iako njegova partija, koja je deo Đilasove koalicije i nema poslanika u parlamentu?! 

Zajedničko za obe grupacije jeste to što su se odrekli normalnosti i rada u parlamentu, ali ne i plata i privilegija, koja im pripadaju na osnovu poslaničkih mandata. Čak i frakcija predvođena Zoranom Lutovcem, koja je zasad rešila da bojkotuje parlament, tvrdi da to ne znači da su se odrekli mandata, već samo da po njihovom mišljenju ne žele da uzimaju mandate u ovom trenutku da ne bi naljutili svoje partnere iz Evropskog parlamenta?! 

NATO opozicija ne želi da položi zakletvu svojoj zemlji i poštuje sopstveni parlament, ali su zato spremni da kleče pred evroparlamentarcima i to onim koji su antisrpski opredeljeni i koji lobiraju za nezavisnost tzv. Kosova. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike