Opozicija ne zna više gde udara: Sad kukaju evroparlamentarcima na održane izbore, a ovo je dokaz da su ih upravo oni zahtevali! (FOTO)

07.02.2024

15:12

0

Očigledno je problem što je ista ta opozicija neslavno prošla na izborima, pa im je sada kriv Vučić što ih je na njihov zahtev raspisao

Opozicija ne zna više gde udara: Sad kukaju evroparlamentarcima na održane izbore, a ovo je dokaz da su ih upravo oni zahtevali! (FOTO)
Ilustracija - Copyright A.K./ATAImages

Evropski parlament (EP) sutra bi trebalo da usvoji rezoluciju protiv interesa Srbije, a za tu rezoluciju je zdušno lobirala prozapadna opozicija. Predstavnici liste Srbija protiv nasilja Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović i Nebojša Zelenović su već krenuli tim povodom u Strazbur.

U nacrtu rezolucije Evropskog parlamenta navodi se da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "zloupotrebio zahtev opozicije za izborima"!? Zaista zvuči neverovatno tvrdnja da je Vučić zloupotrebio zahtev opozicije, time što im je izašao u susret sa održavanjem vanrednih parlamentarnih izbora.

Očigledno je problem što je ista ta opozicija neslavno prošla na izborima, pa im je sada kriv Vučić što ih je na njihov zahtev raspisao, ili izmišljena izborna krađa - što je teza koju tako uporno forsiraju. 

Kada su svojevremeno tražili raspisivanje izbora, divljali su u Skupštini tim povodom, a kada su im molbe uslišene sada im ni održani izbori po svim standardima ne valjaju. Ipak, ostao je trag i dokaz da su izbori na čije rezultate sada kukaju, raspisani na njihov zahtev o čemu svedoči i gotografija ispod: 

Printscreen/Informer
 

Treba reći da su rezolucije Evropskog parlamenta potpuno neobavezujuće, više sliuže kao vid pritiska na suverene zemlje koje nisu po volji Zapada. Nacrt rezolucije koja treba sutra da se donese je prepun nelogičnosti, kojie ne odgovaraju stvarnosti, a sve u cilju kako bi se Srbija pritisla da prizna tzv. Kosovo i uvede sankcije Rusiji. Tužno je što opozicija u svemu tome ponosno sarađuje sa antisrpskim evroparlamentarcima.

Na kraju će ispasti da su opozicioni lobisti antisrpske rezolucije u istoj osudili same sebe, a ne Aleksandra Vučića, pošto su, da ponovimo, izbori na koje se žale raspisani upravo na njihov zahtev. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike