Lice nasilja u Skupštini: Marinika uništava imovinu u parlamentu

05.09.2023

12:45

0

Autor: 24sedam

Opozicioni poslanici zvižde u pištaljke i lupaju po stolovima, u čemu prednjači Marinika Tepić

Lice nasilja u Skupštini: Marinika uništava imovinu u parlamentu
Marinika Tepić - Copyright A. K./ATAImages.

Deo srpske opozicije napravio je danas svojevrstan skandal pošto opstruiraju rad Skupštine u danu kada treba da se raspravlja i usvoji rebalans budžeta kojim se određuje novčana pomoć majkama dece d o16 godina starosti, povećanej penzija, plata, lečenje dece obolele od retkih bolesti i mnogi drugi predlozi zakona.

Opozicioni poslanici zvižde u pištaljke i lupaju po stolovima, u čemu prednjači Marinika Tepić.

- To je vaša bruka i sramota što biste Skupštinu da pretvorite u buvlju pijacu. Svi vi što duvate u pištaljku, hoćete da sprečite majke da dobiju novac za njihovu decu. Gledali ste Kurtija 2015. uzor vam je svaka vam čast. Jel ste ponosni što ne date penzionerima povećanje? Sram da vas bude, jel se tako ponaša narodni poslanik, ko ste vi da zabranite rad narodne skupštine. Marinika je postala zaštitno lice nasilja u Srbiji - poručio je Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine na današnjoj sednici.

Posebno se obratio i Mariniki Tepić koja uništava imovinu.

- Vi Marinika što šutirate to ili čime već radite, uništavate imovinu, a vi Milivojeviću, kakvo je to ponašanje. Lazoviću objasnite majkama što nećete da date pare za njihovu decu ili hoćete samo da izigravate Kurtija - istakao je Orlić.

Poslanici u Skupštini uprkos pokušaju opozicije da opstruira rad pokušavaju da vode sednicu kako bi važni zakoni bili usvojeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike