Njihovo podaništvo nema granice: Đilasovci u transu zbog poziva u Brisel na klanjanje najvećim srbomrscima! (FOTO)

01.02.2024

20:32

0

Medijski đilasovci su i ovoga puta pokazali podaništvo

Njihovo podaništvo nema granice: Đilasovci u transu zbog poziva u Brisel na klanjanje najvećim srbomrscima! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images/AP Photo

Šolakovi mediji su odavno prepoznati kao autošovinistički i podanički prema Zapadu. Raduju se svakom problemu u koji Srbija upadne, a ako problema nema, onda vrše kampanju sa željom da Srbija u problem upadne. Jedan poziv sa zapadne strane ih je obradovao, jer se nadaju da iz toga može proizići nešto dobro po njih, a loše po Srbiju.

Medijski đilasovci su i ovoga puta pokazali podaništvo, time što su sa oduševljenjem saopštili da su predstavnici njima omiljene liste „Srbija protiv nasilja“ dobili poziv da prisustvuju zasedanju Evropskog parlamentau Briselu,  na kom će biti usvojena Rezolucija o izborima u Srbiji. Prednjačio je tajkunski tabloid Danas, koji je izvorno pokrenuo ovu podaničku priču, a sledili su je u prenošenju u drugi Šolakovi mediji.  Kakav odnos taj list ima prema Srbiji i Srbima, najbolje pokazuje to što su danima glorifikovali velikoalbanskog separatistu i teroristu Taljata Džaferija.  

Printscreen
 

Da stvar bude interesantnija,  predstavnici Đilasove liste su poziv za odlazak u Brisel dobili od osvedočenog albanskog i antisrpskog lobiste, Viole fon Kramon. Reč je o osobi koja koristi svaku šansu da napadne Srbiju i koja je lobista  tzv. Kosovo, za koje smatra da moramo da ga priznamo, a takođe  zagovara tezu da se u Srebrenici desio genocid. U takvu personu najveće nade trenutno polažu Šolak, Đilas, Marinika Tepić i ostali. 

Printscreen/YouTube
 

Sunovrat novinarstva: Tajkunski tabloid Danas veliča velikoalbanskog teroristu?! 

Dok Srbi na Kosovu i Metohiji trpe Kurtijev teror, tajkunski tabloid Danas je danima u nizu veličao velikoalbanskog političara Taljata Džaferija i likovao zato što je ovaj nekadašnji borac UČK i krvolok koji je po zlu ostao upamćen među Srbima i Makedoncima, postao tehnički premijer Severne Makedonije.  

Printscreen
 

List Danas je u svom tekstu pokušao da opegla Džaferijevu biografiju i imidž, onako kako verovatno ne bi uradila ni najčuvenija velikoalbanska glasila. Ovaj dupli dezerter (iz JNA i kasnije iz makedonske armije), terorista UČK i ONA (tzv. albanska oslobodičačka armija), za list Danas je čovek mira, suživota i osoba koja ne rmzi nijednu naciju. Podsećamo samo da se Džaferi nikada nije odrekao velikoalbanskih ideja i da je čak kada je bio izabran za predsednika  makedonskog Sobranja, odmah prvi dan po stupanju na dužnost u svoj kabinet uneo zastavu države Albanije. 

Pokazalo se u prošlosti da su đilasovske nade u EP uzaludne, jer ekstremni antisrpski lobisti tamo nisu u većini. Oćigledno je da ne razumeju čak ni kako funkcionišu institucije njima najvoljenije EU, jer Evropski parlament uopšte nije važna institucija u lancu donošenja odluka u Uniji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike