Šifra - Majdan: Tajkunski mediji srpski parlament zamenili ukrajinskim - đilasovci nastavljaju sa prizivanjem nasilja (FOTO)

06.02.2024

10:24

0

Sramnije od ovoga ne može

Šifra - Majdan: Tajkunski mediji srpski parlament zamenili ukrajinskim - đilasovci nastavljaju sa prizivanjem nasilja (FOTO)
Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Tajkunski tabloid "Danas" objavio je fotografiju ukrajinskog parlamenta na vest o taktici opozicije za konstitutivnu sednicu Narodne skupštine Srbije, a to je razotkrila premijerka Ana Brnabić!

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ
Ana Brnabić

 

- Hej, nikako niste imali, ili mogli da nađete, fotografiju Skupštine Srbije pa ste, u nedostatku iste, postavili foto iz Ukrajine? Šifra: Majdan. Želja za nasilnim rušenjem vlasti i prekrajanjem volje naroda baš velika. Zrači iz svake pore, svakog teksta, fotografije, poruke - napisala je Ana Brnabić na platformi X (Tviter).

 

Podsetimo, u Skupštini Srbije danas je u 10 časova počela konstitutivna sednica, a na dnevnom redu je kao prva tačka potvrđivanje mandata novih narodnih poslanika. Opozicija, kako je i očekivano, odmah na početku sednice pravi haos, svira u pištaljke pokušavajući da ometa rad našeg uglednog naučnika, zahvaljujući čijim radovima je Univerzitet u Beogradu skočio na Šangajskoj listi, a koji kao najstariji poslanik predsedava današnjom sednicom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike