Bruka i sramota: Marinika rame uz rame sa Kurtijem- potpisala podršku tzv. Kosovu, kao i osudu Srbije zbog neuvođenja sankcija Rusiji (FOTO)

02.02.2024

15:26

0

Tepićeva je stajala rame uz rame sa Aljbinom Kurtijem i dala mu tada podršku podršku potpisom, što možete videti na priloženoj fotografiji

Bruka i sramota: Marinika rame uz rame sa Kurtijem- potpisala podršku tzv. Kosovu, kao i osudu Srbije zbog neuvođenja sankcija Rusiji (FOTO)
Aljbin Kurti i Marinika Tepić - Copyright Iks

Marinika Tepić je prisustvovala krajem 2022. godine u Beču konferenciji na kojoj je Evropska partija socijalista (PES) podržala članstvo tzv. Kosova u EU. 

Da nevolja bude veća, Tepićeva je stajala rame uz rame sa Aljbinom Kurtijem i dala mu tada  podršku potpisom, što možete videti na priloženoj fotografiji. 

Printscreen
 
Printscreen
 

Sada postaje jasnije zašto svi evroparlamentarci koji su lobisti nezavisnosti tzv. Kosova  pozivaju Mariniku i njenog šefa Đilasa na sednicu EP i podržavaju ih, a svemu tome se raduju i tajkunski mediji koji likuju podanički kad god se neki evroparlamentarci oglase da napadnu Srbiju

Aljbin Kurti od svog dolaska na vlast konstantno teroriše Srbe, ali kao što vidimo to pripadnicima prozapadne NATO opozicije nimalo ne smeta da sa njim budu u zajedničkom društvu i da stavljaju potpis na zajedničke izjave. 

Osim što se obrukala za vjek i vjekov sramnim potpisom podške članstvu tzv. Kosova u EU, Tepićeva se na istom skupu složila sa osudom sopstvene zemlje, Srbije, zbog neuvođenja sankcija Ruskoj Federaciji

Podsećamo da je reč o političarki koja otvoreno zagovara stavove da je u Srebrenici počinjen genocid, a zagovara i uvpđenje sankcija Rusiji i potpunu NATO politiku u Srbiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike