Bruka i sramota đilasovca: Otišao u Drenicu da pljuje po Srbiji i oda počast terorističkim banditima iz UČK! (FOTO)

18.01.2024

20:02

1

Stojković je ovo najavljivao prethodnih dana, očigledno željan medijske pažnje. Prema nekim informacijama, Stojković sve ovo radi i zarad sticanja ogromne finansijske dobiti

Bruka i sramota đilasovca: Otišao u Drenicu da pljuje po Srbiji i oda počast terorističkim banditima iz UČK! (FOTO)
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages/X

Čedomir Stojković, jedan od ideologa opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, otišao je kod Aljbina Kurtija, na grob šiptarskog razbojnika i teroriste Adema Jašarija, da pljuje Srbe i Srbiju.

Stojković je Srbiju,verovali ili ne, nazvao "osovinom zla koja je ,,započela sve ratove i počinila sve zločine"!? 

Printscreen/X
 

Jedan od vodećih opozicionih ideologa, Čedomir Stojković položio je u takozvanom memorijalnom kompleksu vođe terorističke OVK Adema Jašarija u Prekazu na Kosovu i Metohiji cveće na grob Bljerine Jašari.

Stojković je ovo najavljivao prethodnih dana, očigledno željan medijske pažnje. Prema nekim informacijama, Stojković sve ovo radi i zarad sticanja ogromne finansijske dobiti. 

Podsetimo, likvidacija terorističke grupe Jašari je akcija srpske policije izvedena 5. marta 1998. godine u okviru koje je napadnuta mahala u dreničkom selu Donje Prekaze, istočno od Srbice, u kojoj se nalazilo sedište terorističke grupe Jašari. Tokom akcije policije, lider tzv. OVK Adem Jašari, njegov brat Hamza Jašari kao i većina pripadnika terorističke grupe Jašari su ubijeni sa članovima porodice koji su odbili da se predaju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike