Ideolog opozicionih protesta poručuje: Kurti je demokrata!

22.06.2023

10:38

0

Stojkovićevo pisanje imena predsednika Aleksandra Vučića malim slovom, a Aljbina Kurtija, lažnog premijera lažne države, velikim slovom, samo pokazuje kako mu se divi jer uništava sve što je srpsko

Ideolog opozicionih protesta poručuje: Kurti je demokrata!
Copyright Ilustracija/Printscreen

Jedan od ključnih ideologa opozicionih protesta, Čedomir Stojković, ponovno je pokazao na čijoj strani stoji - strani koja nije srpska, i razotkrio sve ciljeve opozicije. Više nema nikakve sumnje da su njihovi ciljevi: rasparčavanje Srbije, otimanje Kosmeta i lobiranje za ulazak Srbije u NATO.

Naime, Stojković je putem svog Twitter profila izjavio da je Kurti “demokrata”, time praktično tvrdeći da je Kosovo nezavisna država, iako međunarodno pravo jasno kaže da to nije.

- Ne mrzi aleksandar vučić Aljbina Kurtija zato što je on premijer Kosova. Već zato što je demokrata. A diktator aleksandar vučić, kao i svi diktatori sveta, prezire demokrate i njihovu slobodnu volju - napisao je Stojković.

Stojkovićevo pisanje imena predsednika Aleksandra Vučića malim slovom, a Aljbina Kurtija, lažnog premijera lažne države, velikim slovom, samo pokazuje kako mu se divi jer uništava sve što je srpsko. Za opoziciju je Kurti demokrata samo zato što otima srpsko, a Vučić je ”diktator” jer brani srpstvo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike