Ofirao se: NATO lobista otkrio odakle potiču medijski napadi na Srbiju u stranim medijima (FOTO)

11.01.2024

16:15

0

Kad god vidite neki loš tekst u stranim medijima o Srbiji, znajte da su ga diktirali upravo ovakvi ljudi, pristalice i simpatizeri prozapadne opozicije

Ofirao se: NATO lobista otkrio odakle potiču medijski napadi na Srbiju u stranim medijima (FOTO)
Čedomir Stojković - Copyright Ilustracija/Printscreen/Youtube/Pixabay

Opozicioni politički ideolog i NATO lobista Čedomir Stojković pohvalio se na društvenim mrežama kako se nalazi u Berlinu na sastancima u vezi politike i bezbednosti i najavio 'političku borbu'!?!

- Radna atmosfera  u Frankfurter Allgemaine Zeitung u sedištu u Berlinu stvara eho potpetica u praznim holovima. Sjajni i slobodni razgovori sa sjajnim urednicima. O bezbednosti, politici, opoziciji i ljudskim pravima. I potrebi za novom političkom borbom - napisao je Stojković na mreži Iks. 

 

 

Dakle, kad god vidite neki loš tekst u stranim medijima o Srbiji, znajte da su ga diktirali upravo ovakvi ljudi, pristalice i simpatizeri prozapadne opozicije, iz naše države. 

Interesantno da je ovaj NATO lobista pohitao u Berlin u trenutku kada su u Nemačkoj velika previranja i protesti poljoprivrednika, koji prete da prerastu u traktor revoluciju. Zvanični Berlin nastavlja da podržava ovakve kreature i meša se u unutrašnje stvari Srbije, dok ne vidi sopstveno dvorište i nezadovoljne građane. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike