Antisrpstvo na kub: Đilasov ideolog zahteva priznanje tzv. Kosova, ulazak u NATO, i unitarnu Bosnu! (FOTO)

10.01.2024

11:52

0

Teodorović, koji je poznat po antisrpskim stavovima, ali i po objavi na društvenim mrežama u kojoj je pokazao da ne bi imao ništa protiv da se potpredsednica SNS Nevena Đurić pretuče, sad je nastavio sa svojim suludim 'zahtevima'

Antisrpstvo na kub: Đilasov ideolog zahteva priznanje tzv. Kosova, ulazak u NATO, i unitarnu Bosnu! (FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/X

Ideolog Đilasove opozicije i jedan od gurua rezervne liste Srbije protiv nasilja, NATO liste Srbija na Zapadu a, kao i podržavalac, autošovinističke Inicijative ProGlas Dušan Teodorović poručio je, bez imalo stida, da Srbija mora da prizna lažnu državu Kosovo i da uvede sankcije Rusiji! 

Teodorović, koji je poznat po antisrpskim stavovima, ali i po objavi na društvenim mrežama u kojoj je pokazao da ne bi imao ništa protiv da se potpredsednica SNS Nevena Đurić pretuče, sad je nastavio sa svojim suludim 'zahtevima'. 

On je na mreži Iks poručio i da 'Republiku Srpsku treba posmatrati isključivo kao deo unitarne Bosne i Hercegovine'.

- Da ponovimo I u 2024. godini:

NATO:  Da
EU:  Da
Kosovo :  Da
Sankcije Rusiji:  Da
Srpska, deo BiH:  Da

Bilo koje "Ne" ostavlja nas u mraku, bedi i primitivizmu, na periferiji razvijenog sveta - napisao je ekstremno antisrpski nastrojeni Teodorović na mreži Iks. 

 

 

Dezerter-prebeg za vreme NATO agresije, nastavlja agresiju na sve srpsko i u mirnodopsko vreme 

Teodorović je kao  profesor Saobraćajnog fakulteta 1999. godine otpušten, jer danima nije dolazio na posao, ali je posle tri godine vraćen na radno mesto, i to mimo konkursa, a sve zahvaljujući Srbijanki Turajlić, otkrio je svojevremeno student Aleksandar Jakšić. 

Teodorović je dobio otkaz jer je pet dana zaredom boravio u Americi, a da odsustvo nije prijavio nadređenima. 

On je 31. maja 1999. dobio rešenje o prestanku radnog odnosa zbog izostajanja sa posla. Uvidom u evidenciju zaposlenih, akademik je izostao s posla više od pet dana uzastopno i dekan mu je dao otkaz. Akademik 2003. godine šalje zahtev za zasnivanje novog radnog odnosa, navodeći da je otpušten nezavisno od njegove volje. 

Obzirom na tajming izostajanja sa posla i to da je profesor faktički pobegao sa svog radnog mesta u SAD u jeku NATO agresije na našu zemlju, možemo slobodno zaključiti da je Teodorović tada bio dezerter - prebeg. To što je sada uz NATO listi na izborima, nije nikakvo iznenađenje, već samo kontinuitet, jer ako je u ratnom stanju bio u(z)SAD umesto da bude uz svoju zemlju i narod pod agresijom, zašto ne bi bio na strani agresora i u mirnodopskim uslovima, kada se agresija odvija drugim sredstvima. 

Teodorović dezerter-prebeg u vreme NATO agresije, a žena mu član JUL-a?!  

Dok je Teodorović neko ko je bežao iz zemlje za vreme NATO agresije na našu zemlju i to u državu koja je imala ključnu ulogu u toj agresiji, njegova supruga, Ljiljana Mijatović, poznata i po potpisivanju kontroverznih peticija podrške kolegama optuženim za korupciju, bila je ni manje ni više nego član Jugoslovenske levice (JUL) , partije Mirjane Marković, supruge Slobodana Miloševića. Te informacije je javnosti predočio svojevremeno, niko drugi do , opozicioni Sergej Trifunović. Iako mu je profesor Teodorović zapretio tužbom za klevetu, nakon što ga je Trifunović razoružao određenim dokazima za svoje tvrdnje, Teodorović je samo ustuknuo i rekao da će ga blokirati! 

Ne znamo da li su se Teodorovići tako strateški podelili tokom devedesetih, pa u slučaju da koja god strana pobedi , budu na dobitku, ali znamo da je akademik Teodorović poslednji koji bi imao pravo da nam deli lekcije o moralu i demokratiji. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike