Oglasila se Marinika: Nastaviće proteste, ali kad se najede sa novogodišnje trpeze! (FOTO)

02.01.2024

15:53

0

Kada se izbori okončaju matematika dominira, a ona je egzaktno pokazala ko je osvojio većinsko poverenje građana 17. decembra

Oglasila se Marinika: Nastaviće proteste, ali kad se najede sa novogodišnje trpeze! (FOTO)
Marinika Tepić - Copyright Foto: Printscren/N1

Potpredsednica stranke Slobode i pravde Marinika Tepić čestitala je Novu godinu poručivši da će za "dve nedelje" biti stabilno na nogama i da tada nastavlja "oslobađanje".

- Srećna i slobodna 2024. Hvala vam i za brigu i za podršku. Hvala i lekarima koji su se mrštili, ali i razumeli. I kardiologu koji je objasnio da je najjača ‘infuzija’ – u mojoj glavi, u tolikoj rešenosti - napisala je Tepić na platformi Iks, uz propratnu sliku srca. 

 

 

Ne znamo šta je u Marinikinoj glavi i da li je to samo infuzija, ali vidimo da je nakon navodnog štrajka glađu počela da halucinira i da joj se priviđa i nekakvo oslobađanje, samo ne znamo od koga, jer su građani rekli svoje na izborima 17. decembra. Osim ako Marinikina ne smatra da Srbiju treba osloboditi od većine stanovništva. 

Ne znamo da li su za Mariniku naredne dve nedelje ključne, i da li će nastaviti štrajk, ali potpuno razumemo njenu nameru da ga obustavi u ove novogodišnje praznike, jer ne ide da se gladuje kad je novogodišnja trpeza puna.

Opoziciona lista Srbija protiv nasilja, će verovatno nastaviti proteste kad malo prođu zimski odmori. Neki će da poste na vodi, neki kao da štrajkuju glađu, neki da bogato mrse, ali su  svakako svi oni osuđeni  na neuspeh, jer iako politika nije samo matematika, kada se izbori okončaju matematika dominira, a ona je egzaktno pokazala ko je osvojio većinsko poverenje građana 17. decembra. Ovi trikovi ne prolaze, jer ih narod neće, pa nije ni čudo što jedine nade polažu u pokušaj izvođenja obojene revolucije

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike