Dobro pogledajte! Ovo je najbolji dokaz da Zapad ima isti scenario - Marinika sada u glavnoj ulozi (FOTO)

31.12.2023

07:10

1

Protesti prozapadne opozicije okupljene oko tajkunske liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" sve su samo ne spontani

Dobro pogledajte! Ovo je najbolji dokaz da Zapad ima isti scenario - Marinika sada u glavnoj ulozi (FOTO)
Marinika Tepić - Copyright Tanjug/Marko Đoković

Prozapadna opozicija, na čelu sa Draganom Đilasom, pokušava da u Srbiji napravi haos i sprovede novi Majdan, kao onaj iz 2014. godine u Ukrajini, a sve to rade po nalogu stranih sila programima CIA za sprovođenje obojenih revolucija.

Protesti prozapadne opozicije okupljene oko tajkunske liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" sve su samo ne spontani!

Dokaz za to su i šatori koji su pristalice opozicije donele na ugao Kneza Miloša i Birčaninove ulice, a koji su svi do jednog sive boje i identični. Pogađajte, scenografija iz Beograda 2023. jezivo podseća na kijevski trg Majdan i krvavu revoluciju iz 2014. godine.

Sa današnjeg protesta lažne elite iz "Proglasa" dolazi još jedna slika, koja neodoljivo podseća na dešavanja iz Ukrajine 2014. godine.

Naime, i tada je "glavnu ulogu" imala žena, samo što je to tada bila bivša premijerka Ukrajine Julija Timošenko koja je bila u kolicima, a danas, u Beogradu imamo mučenu Mariniku Tepić, koja je štrajkovala glađu, ali joj se stanje pogoršalo pa je morala da ga prekine.

Nju su na današnjem protestu sa bine odveli Miroslav Aleksić i Radomir Lazović.

Pogledajte sliku i sami zaključite. Slučajnost, ne bismo rekli!

Printscreen
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike