Zastrašujuća objava Đilasove miljenice: Tragičan treći maj smatra danom početka ustanka i pobede?! (FOTO)

13.12.2023

16:08

0

Lukićeva je napisala da su oni pobedili bez obzira na rezultat, što znači da im nije bitno koga će građani da izaberu, već će oni da se samoproglase za pobednike, bez obzira na ishod glasnaja

Zastrašujuća objava Đilasove miljenice: Tragičan treći maj smatra danom početka ustanka i pobede?! (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Twitter

Da je političko lešinarenje nad majskim tragedijama u kojima su tragično nastradali deca i mladi, jedini program opozicije u Srbiji, potvrdila je i jedna od omiljenih ideološkinja tajkuna Dragana Đilasa, Biljana Lukić

Ona je sramno zloupotrebila sudbinu ubijene dece napisavši da su đilasovci pobedili tog tragičnog trećeg maja, kada se desio masakr u „Ribnikaru“, bez obzira na rezultat izbora 17. decembra.

- Svi vi koje trese zebnja da će ponovo proglasiti pobedu, da je više sužanja i gmazova nego što je ljudi, strepite bez razloga - pobedili smo bez obzira na rezultat. Sada ili u sledećoj prilici, nebitno je, ova zemlja je 3. maja rekla "dosta". Ustanak je počeo, ne da se Srbija - napisala je Lukić na društvenoj mreži "Iks".  

printscreen
 

Da li je Kosta Kecmanović vođa opozicije? 

Zaista smo morali nekoliko puta da pročitamo da bismo se uverili da smo dobro videli, jer smo šokirani ovakvom objavom Đilasove miljenice.  Ona tvrdi da je Srbija 3. maja rekla dosta, da je tada ustanak počeo, da je tada Srbija pobedila?! Zaista je neverovatno da najcrnji dan u Srbiji, kada je cela Srbija na trenutak stala, ona uzima kao neki novi početak i dan kada je Srbija podigla ustanak i rekla dosta. 

Osim ukoliko Lukićeva ne smatra da je ustanak u Srbiji podigao Kosta Kecmanović, ali ako je Kosta novi vođa opozicije i predvodnik opozicionog ustanka, to lukićeva treba i otvorenije da kaže građanima Srbije i prizna suštinu njihovog programa, pošto se njene kolege lažno predstavljaju da su protiv nasilja. A zapravo bi lista trebalo da im se zove Srbija za nasilje. Ako smo Lukićevu dobro razumeli, ispada da je Kosta Kecmanović idejni kreator te njihove koalicije i tačka od koje je za njih sve počelo. 

Neistomišljenike ni ne smatra ljudskim bićima

Lukićeva je napisala da su oni pobedili bez obzira na rezultat, što znači da im nije bitno koga će građani da izaberu, već će oni da se samoproglase za pobednike, bez obzira na ishod glasnaja - znači novo nasilje u najavi. Verovatno želi da napravi pun krug nasilja, ako je počelo sa krvavim 3. majom, možda želi da se zatvori ciklus takvim prevratničkim, rušilačkim, nasilnim 17. decembrom

A tek što deli građane Srbije i političke protivnike naziva sužnjima i gmazovima, dok samo svoje istomišljenike smatra ljudima. Da li Lukićeva smatra one koji ne glasaju za Đilasovu listu nižom rasom i šta smatra da bi sa njima trebalo uraditi, bilo bi lepo da nam objasni. Možemo samo da pretpostavimo. Sve u svemu, veoma je zastrašujuća i sama pomisao da bi ovakve kreature mogle ponovo da se vrate na vlast. Verujemo da će od naroda dobiti odgovor kakav zaslužuju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike