Sve je bilo smišljeno, kraj farse: Marinika Tepić prekida štrajk glađu!

29.12.2023

19:20

0

Ona je dodala da je jedan od problema i to što "više zbog stanja vena ne može da dobije infuziju"

Sve je bilo smišljeno, kraj farse: Marinika Tepić prekida štrajk glađu!
Marinika Tepić - Copyright Tanjug/Marko Đoković

Potpredsednica SSP i predstavnica NATO opozicije Marinika Tepić izjavila je za tajkunsku TV N1 da su doktori danas "zahtevali da je hospitalizuju i prebace na odeljenje intenzivne nege, ali da je to odbila".

- Ja se sama sa sobom osećam dobro, ali moram da kažem da rezultati nisu baš dobri. Sada sam pod stalnim nadzorom lekara. Analize su pokazale da mi se dramatično menja stanje, da više ne mogu da mi pomognu infuzije. Rizici za bubrege su dramatično povećani. Lekari su došli da me odvedu, s obzirom na trajanje ovog, na intenzivnu negu. Zamolila sam ih ako postoji način da izdržimo bar do sutra, s obzirom da se sutra ponavljaju ovi apsurdni izbori - rekla je Tepićeva.

Foto: Printscren/N1
 

Ona je dodala da je jedan od problema i to što "više zbog stanja vena ne može da dobije infuziju".

- Vene su krte i ne mogu da se više održavaju na ovaj način. Volela bih da pozdravim okupljene građane na skupu ProGlasa, a da posle toga mirne savesti mogu da odem na intenzivnu negu na oporavak - kazala je Tepićeva.

Dakle, sve je bila farsa i dobro osmišljneo kako bi se sutra u Srbiji napravio haos u režiji predstavnika i pristalica NATO opozicije.

Podsetimo, Marinika je u ponedeljak, dan nakon izbora stupila u štrajk glađu tvrdeći da ga neće prekidati dok se izbori ne ponove.

Pošto se izbori neće ponoviti, a i nema razloga za to pošto su građani svoj stav pokazali na istim, Marinika je prekidom štrajka pokazala još jednu svoju laž.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike