Prvo pljuvao Srbiju usred Hrvatske, a sad ide u Milovu "Pobjedu": Dragan Bjelogrlić udario i na Andriju Mandića

22.12.2023

10:37

0

Jezivo je što jedan srpski glumac čim mu se ukaže prilika hita u Hrvatsku gde naziva Srbiju zverinjakom, a sada i u Crnu Goru da je dodatno blati

Prvo pljuvao Srbiju usred Hrvatske, a sad ide u Milovu "Pobjedu": Dragan Bjelogrlić udario i na Andriju Mandića
Dragan Bjelogrlić - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jedan od kolovođa inicijative ProGlas Dragan Bjelogrlić, posle intervjua koji je dao za hrvatsku nacionalnu televiziju, po tradiciji, otrčao je i u Milovu "Pobjedu" kako bi najstrašnije udario na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića!

Naime, Bjelogrlić je sada dao intervju za ovaj crnogorski list u kom je rekao da Crnogorcima na sve probleme ne treba još i Vučić, a da je Mandić jasno poručio ko mu je šef. 

- Crnogorcima i građanima Crne Gore imam da poručim - sigurno imaju mnogo svojih problema da im Vučić ne treba na sve to. Ako je gospodin Mandić prisustvom u štabu SNS-a hteo nešto da poruči Crnogorcima, mislim da je dobro poručio ko je njegov šef. E sad, Crnogorci će verovatno znati kako prema tome da se postave - rekao je Bjelogrlić.

Ilustracija/Wikipedia/Printscreen/Youtube
 

Jezivo je što jedan srpski glumac čim mu se pukaže prilika hita u Hrvatsku gde naziva Srbiju zverinjakom, a sada i u Crnu Goru da je dodatno blati.

Odvratno je to što za sve to gnusno pljuvanje po državi dobija ogromne pare!

Građani su dobili još jednu potvrdu da se na strani opozicije nalaze svi oni koji su protiv Srbije, a da mu Andrija Mandić smeta upravo zbog toga što se nije odrekao srpskog naroda i Srbije!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike