Šolak plaća Bjelogrlića da pljuje Srbiju? Evo i koliko!

13.11.2023

13:43

0

Bjelogrlić je i sam potvrdio da sarađuje sa Šolakom, ali i da novac uzima od države koju naziva "zverinjakom"

Šolak plaća Bjelogrlića da pljuje Srbiju? Evo i koliko!
Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Dragan Bjelogrlić, reditelj i glumac, prema svemu sudeći i te kako dobro je unovčio svoje pljuvanje sopstvene države, koju naziva "zverinjakom".

Kako Informer saznaje, Bjelogrlić je od tajkuna Dragana Šolaka dobio silan novac za nastavak snimanja serije "Senke nad Balkanom".

- Bjelogrlić je sa Šolakom dogovorio budžet od čak 380.000 evra po jednoj epizodi serije. Treća sezona serije tek treba da počne da snima... Ukoliko i ova sezona serije, kao i prethodne dve, bude imala deset epizoda, Bjelogrlić će od Šolaka dobiti 3.800.000 evra! - prenosi odlično obavešten izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Sada je, piše Informer, mnogo jasnije otkud Bjelogrlić u hejterskoj kampanji protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Sad je mnogo jasnije zašto Srbiju naziva "zverinjakom". Sada je i mnogo jasnije zašto Bjelogrlić ide u Zagreb kako bi pljuvao Beograd.

Inače, Bjelogrlić je i sam potvrdio da sarađuje sa Šolakom, ali i da novac uzima od države koju naziva "zverinjakom". Poslušajte šta je Bjelogrlić rekao gostujući na HRT:

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike