Bedno da bednije ne može biti: Đilasovka prostački izvređala Gujona i srpskog borca iz legendarnog Prištinskog korpusa (FOTO)

08.12.2023

19:21

0

To je politika za koju se izgleda zalažu. Nepismenost, prostakluk i mržnja prema svemu srpskom, pa i prema strancima koji su zavoleli Srbiju i postali istinski prijatelji naše zemlje

Bedno da bednije ne može biti: Đilasovka prostački izvređala Gujona i srpskog borca iz legendarnog Prištinskog korpusa (FOTO)
Jovo Matović i Arno Gujon - Copyright printscreen

Jedna od najvećih simpatizerki tajkunske koalicije Dragana Đilasa okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" besprizornim uvredama na račun osvedočenog prijatelja Srba Arno Gujona i borca Prištinskog korpusa Jova Matovića pokazala je šta ta koalicija zaista misli o Kosovu i Metohiji i srpskim herojima.

Gujon je, naime, objavio fotografiju iz Novog Sada sa Matovićem uz koju je napisao:

- Dok sam pravio pauzu na pumpi u blizini Novog Sada prišao mi je pripadnik Vojske Srbije i zamolio da napravimo fotografiju. U međuvremenu sam saznao da je gospodin Matović bivši pripadnik herojskog Prištinskog korpusa koji je branio otadžbinu u teškim vremenima. Drago mi je što sam ga upoznao danas - što je izazvalo simpatizerku Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Miroslava Aleksića da napiše vulagrnu prostačku psovku ,, Pusi k…c.''. 

printscreen
 

Đilasovka je to em uradila vulgarno i prostački, em i nepismeno. To je politika za koju se izgleda zalažu. Nepismenost, prostakluk i mržnja prema svemu srpskom, pa i prema strancima koji su zavoleli Srbiju i postali istinski prijatelji naše zemlje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike