Napadnute aktivistkinje SNS u Novom Beogradu: Žena ušla, počupala ih i udarila nekoliko puta u glavu!

30.11.2023

18:02

0

Napad se dogodio u prostorijama Srpske napredne stranke u Novom Beogradu

Napadnute aktivistkinje SNS u Novom Beogradu: Žena ušla, počupala ih i udarila nekoliko puta u glavu!
SNS - Copyright Tanjug/SNS

Aktivistkinje Srpske napredne stranke iz opštinskog odbora Novi Beograd, Rajka Popić i Martina Ristić napadnute su u prostorijama stranke na Novom Beogradu,

Njih je verbalno i fizički napala Jasmina Halilović.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Novi Beograd oštro je osudio napade na svoje aktivistkinje.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Opštinski odbor Srpske napredne stranke Novi Beograd saopštava i najoštrije osuđuje fizički napad na aktivistkinje stranke Rajku Polić i Martinu Ristić. Gospođe Polić i Ristić su bile u prostorijama SNS na Novom Beogradu kada je u prostorije nasilnički ušla Jasmina Halilović. Tom prilikom gospođa Halilović je na njih najbrutalnije i iz čista mira nasrnula, potom ih je počupala za kosu i nanela nekoliko udaraca u predelu glave. Naše aktivistkinje pored toga što su zadobile telesne povrede, najsramnije su izvređane. Slučaj je prijavljen policiji.

Osuđujemo ovim putem svaki vid nasilničkog ponašanja kako verbalnog, tako i fizičkog. Veliki smo protivnici svakodnevnih potpirivanja i govora mržnje koji se slobodno šire putem pojedinih medijskih glasila i koji utiču na stvaranje okavkve atmosfere u društvu. U vremenu kada je najvažnije da Srbija napreduje i kada svako od nas pokušava da da svoj doprinos i neometano radi svoj posao kao što su i naše dve aktivistkinje. Srbiji i njenim građanima nije potrebno nasilje, potrebni su napredak, mir i stabilnost. Na nasilje će narod da odgovori 17. decembra. Srbija ne sme da stane - navodi se u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike