Ovaj snimak sve govori i dokazuje: Jedva smo ih preživeli, a oni bi opet na vlast - spot zabranili da se ne vidi sramota

30.11.2023

17:27

0

Danas, 11 godina kasnije, ubačen je u taj spot i drugi deo, tačnije nastavak kako Dragan Đilas priznaje da je zaradio 618 miliona evra dok je bio na vlasti

Ovaj snimak sve govori i dokazuje: Jedva smo ih preživeli, a oni bi opet na vlast - spot zabranili da se ne vidi sramota
Copyright Printsreen

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić pred izbore koji su održani u junu 2012. godine zabranio je spot Srpske napredne stranke.

On je to uradi kako bi sakrio svoju sramotu. Međutim, spot se danas, 11 godina kasnije pojavio na društvenim mrežama.

U spotu tadašnji predsednik Srbije Tadić govori da ima "timiskusnih i stručnih ljudi", a zatim se pojavljuje u kadru sa Draganom Đilasom.

Printsreen
 

Što znači da kada kaže "stručan i iskusan tim" misli na Đilasa. Nakon toga u spotu se prikazuju Tadićevi rezultati koje je napravio na vlasti: 250.000 nezaposlenih, 130.000 zatvorenih preduzeća, lažna obećanja od 1.000 evra, afera Kofer, afera Vakcine, afera Janjušević-Kolesar, 25 odsto niže plate, 20 odsto siromašnih, 850.000 nezaposlenih, 14,5 milijardi evra prezaduženosti, korupcija…

Naravno, Tadić je tada pričao sve i svašta ne bi li održao vlast, pa je tako istakao da ima "realističan plan za Kosovo", ali u spodu su naprednjaci podsetili i na to da je 2008. godine u vreme vlasti Tadića, proglašena nezavisnost tzv. Kosova.

Danas, 11 godina kasnije, ubačen je u taj spot i drugi deo, tačnije nastavak kako Dragan Đilas priznaje da je zaradio 618 miliona evra dok je bio na vlasti.

Jednako zanimljivo u ovom spotu je što je Olja Bećković, voditeljka koja danas žestoko napada vlast i forsira opoziciju, tada govori:

- Zamislite da se 7. juna probudite u Srbiji koju ispočetka vode Tadić, Dačić i Dinkić - navodi voditeljka.

Potom se pojavljuje poruka: „Ne moramo da zamišljamo, preživeli smo ih – jedva! Godina je 2023, oni i njihovi naslednici su i dalje tu i opet žele na vlast“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike