Đilasova lista je opasna za Srbiju! Tadić žestoko raskrinkao NATO opoziciju! (VIDEO)

25.11.2023

16:37

0

U prilog tome najbolje svedoči činjenica da je Đilasova lista nastala kao rezultat višemesečnog lešinarenja nad tragedijama u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Đilasova lista je opasna za Srbiju! Tadić žestoko raskrinkao NATO opoziciju! (VIDEO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić podelio je snimak na društvenim mrežama gde ističe da je lista Dragana Đilasa opasna za Srbiju.

Tadić je naveo da je lista tajkuna Đilasa opasna, jer se ljudi koji se nalaze na njoj bore samo za vlast, a ne i za dobrobit društva. 

- Oni koji se bore samo za vlast, a ne bore se da poprave društvo i njegove vrednosti, oni su opasni za budućnost Srbije, oni su opasni za budućnost svakog njenog građana - poručio je Tadić.

Tadić je aludirao na listu "Srbija protiv nasilja", koja je okupljena oko predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, budući da je ova koalicija nebrojeno puta pokazala da ih zanimaju samo fotelje, a ne interesi građana i države.

U prilog tome najbolje svedoči činjenica da je Đilasova lista nastala kao rezultat višemesečnog lešinarenja nad tragedijama u OŠ „Vladislav Ribnikar“, Duboni i Malom Orašju, a da se niko od opozicije nije udostojio da izjavi saučešće porodicama žrtava.

Radomir Lazović, prvi na gorepomenutoj listi, lično je priznao u „Jutru“ na TV Prva da nije razgovarao, obišao niti izjavio saučešće porodicama žrtava, a to isto nije učinio ni nosilac ove liste Miroslav Aleksić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike